Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yaşayan büyüklerinizin adını koymayın.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuYaşayan büyüklerinizin adını koymayın.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2009 Saat 17:09
ben bu konud dertli olanlardanım eşim tek erkek çocuk o yüzden alperin ön isim olarak babasının ismi olsun istedi. bende kırmadım ama gönlüm yoktu kesinlikle. oğluma ben alper sesleniyorum eşim %80 alper diyor ara ara yaşar diye sesleniyor içim bir tuaf oluyor. kayınbabamı sevmediğimden değil. severim kendisini ama ben doğurdum neden benim istediğim isimle çağrılmıyor bu çocuk diyorum ama eşime belli etmiyorum. üzülmesin diye,
ben kendi adıma büyüklerin isminin konulmasına karşıyım. eskidendi 4-5 çocuk yapılır ve iki tarafta ana ve babalarının isimlerini koyardı. günümüzda 1-2 çocuk yapılıyor gençlere bırakılmalı ve baskı yapılmamalı bence.
Yukarı Dön
Ege Berk Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 581
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2009 Saat 18:59
Orjinalini yazan: eemree eemree Yazdı:

LOL
Orjinalini yazan: Ege Berk Ege Berk Yazdı:

bencede tesadüftür kesinlikle....ama ben büyüklerin isimlerini koymaya çok karşıyım...bizim ismede büyükanne egeberk diye isim mi olumuş bu çocuk dede olduğunda egeberk dede hiç yakışmıyo demiş bende egemen dede yakışıyosa egeberk dede de yakışır dedim eşimin adı egemen de

LOL LOL LOL iyi demişsin. bende çok karşıyım büyüklerin isimlerinin verilmesine. eşim aileler arasında isim krizi yaşanır diye ilk kendi ismini verdi ben Emre olsun istedim vee Hakan Emre oldu bizim küçü ağaBig smile
LOL
sizde mi eşinizin ismini koydunuz bence de bu daha iyi niye kendi babasının ismi varken büyükbasının isminin koyayım ki LOLLOLLOLçok mu kötüyüm neLOLLOL
Yukarı Dön
melikebucak Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 396
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2009 Saat 17:08
benim kızımında ismi kayınvalidenin ismi dier adını ben koydum ikisinide kullanıyoruz.2. erkek olursa eşim babasını ismini koymak istiyor bakalım kim galip gelecek

Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2009 Saat 17:47
Orjinalini yazan: MERVE MERVE Yazdı:

Arkadaşlar belki kiminize tuhaf gelecek belkide kiminiz duydunuz. Bende daha önceden duymuştum ve çevremde de bu olayı baya gözlemledim. Bebeğimiz olacağı zamanda eşim ısrarla hayatta olan annesinin ismini koymak istedi ve koyduk geçen ay annesini kaybettik malesef hatta ay olmadı. Halamda aynı şekilde torununa kendi adını koymuştu oda rahmetli oldu.Burda yanlış anlaşılma olmasın yani kişi hayatta ise koymayın demek istedim. Ama kayınvalidenizden falan şikayetçiyseniz o başkaLOL
TesadüftürrrLOLLOLLOLLOLLOL
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2009 Saat 17:50
Orjinalini yazan: sabrina sabrina Yazdı:

eşlerimiz genelde kendi anne ve babsının adını koymakta bazen ısrarcı olabiliyorlar..sanki bizim anne babamız yokAngrybanane koymuyom işteeeePig

Bu konuda çok katıyımdır.AngryKoymam ve kendi ismiminde koyulmasını istemem.LOLBence isim koyma hakkı önce annededir Star
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2009 Saat 18:12
katılıyorum sana yeşim..ama bide isim için rüya görüyolarya asıl fenalık o zaman geliyo bana ..nedense ben o rüyaları göremiyom.!!.2. oğlumda amınıosentez  önermişti doktorum.ben ankara'dayken kayınvalidem görmüş rüyasında ''şentürk bulut'' diye..Ayy dedim oda ne bakkal adı gibiLOLLOLLOL.kayınvalidem inançlı bir insan olduğu için koydum bende ikinci adını bulutPigyakıştı oğluma iki ismidePig

Düzenleyen sabrina - 02 May 2009 Saat 22:00
Yukarı Dön
cansew Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 220
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2009 Saat 18:23
bende kizim göbek adini kayinvaldeminki koydum Allah razi olsun cok iyi bir kadin, ona kizimiz zeynep dogduktan sonra söyledik kizimizin ismi zeynep esma diye okadar cok dugulandi ki neden koydunuz diye birsey ima eti (kadincaz cok agir seyler yasadigi icin) oda ona benzemesin istedi herhalde. Cok sansliyim iyi kaynanam var
Allah herkesin gönlüne göre versin...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2009 Saat 18:28
Orjinalini yazan: sabrina sabrina Yazdı:

katılıyorum sana yeşim..ama bide isim için rüya görüyolarya asıl fenalık o zaman geliyo bana ..nedense ben o rüyaları göremiyom.!!.2. oğlumda amınıosentez  önermişti doktorum.ben ankara'dayken kayınvalidem görmüş rüyasında ''şentürk bulut'' diye..Ayy dedim oda ne bakkal adı gibiLOLLOLLOL.kayınvalidem inançlı bir insan olduğu için koydum bende ikinci adını bulutPigyakıştı oğluma iki ismidePig

münevver çok yaşa e mi
kayınvalide rüya görmekle yetinmemiş iki isim görmüş bi deLOLLOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.