Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yardımmmm:(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyardımmmm:(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 97
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2012 Saat 00:47
hocam saygılar sunarımmm sonsuzzz teşekkürlerrr binlerce kezzz sormak istediğim yada benim ianlıyamadığım problem şu 1 hafta normal kıvamlı giden kaka sıkmasıyla acaip sert taş gibi bir hal alıyorrr ki çapı ve hacmi oldukça büyük çıkarmasıı ne mümkün özür diliyorum hocam bu akşam kaka yaptı sonunda ama annem ve benim yardımımla ve de lağman yapıldı tekrar bugün tam 7 gün olmuştu bu olay dahada korkmasına sebep oldu duphalac fayda etmedi bizde sokol işe yaradı ama içiremiyorum meyve suyunda dahi anlıyorr sokolu hangi ilacı bir müddet kullansam en azındann korkusunu alatana kadar en az zarar görürüm yada nasıl bir tedavi izlemeliyim diyetine ek olarak sanrım gittikçe kötüye gidiyoruzz hangi bölüme başvursam hocam saygılar iyiki varsınızzzz
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2012 Saat 02:21
hocamm uyku tutmadı bi arkadaşla görüştüm hocam kızında yaşamış aynı olayı dr lağman yapmış ve kaka sert olsun olmasın 3 tüpte eve vermiş 3 gün devam etmesini öndeki katı kakanın çıktığını fakat kalınbarsaktakinin katı olabileceğini söylemiş 3 gün lavman yaptık dedi üst üste diyetiyle beraber düzelmiş kızı yanlızzz 3.5 ay b oyunca 6 kere lağman yapıldı kızıma acilde:(hocam ne olur yardımm edinnn saygılar sunarımmm bu arada sütü tamamıyle kaldırmalımıyım hayatımızdanCry

Düzenleyen SED - 30 Oca 2012 Saat 08:37
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120405
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2012 Saat 18:04
Kaka muayyen bir zamanda kalin barsagin son kismini terketmez ve icerde kalirsa, sertlesir, cikarmasi zorlasir. Diyet ve ilac sart. Bunlari kiziniza anlatin. O uyum gostermezse, kiziniza kimse yardimci olamaz. konusarak, ikna yolu ile durumu duzeltebilirsiniz.
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2012 Saat 18:09
ilaçtan kasıt ne kullanabilirim hocam bir tedavi yolu çözüm yolu belirleyebilirmisiniz gelişmizş arama butonunda kabızlık ile ilgili konulara bakıyorumda çoğunda ben şikayetçiyim ve hala b düzelme yok günlük hangi ilacı ne kadar vermeliyim en azından korkusunu unutana kadar çünkü kakamı yapmak istemiyorumm acıyor diyor:(saygılar sunarımmmm teşekkürlerrr
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2012 Saat 18:26
Duphalac size en uygun olanidir. Iyi tarafi; bir ust dozu yoktur, etkili olana kadar arttirabilirsiniz. Bu ilaci seker niyetine kullanirseniz, farketmez.
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2012 Saat 18:06
duphalac gerçekten en zararsz olanıda hocamm sabah akşam koca bi ölcek vermeme rağmen faydasını görmüyoruz önceleri az bir şey vermemle kakasını hemen yapardıı şimsi hiç fayda etmiyorrr  dün kakasını yaptı ama bugün yine birşey yok ortada ha şimdi yaptı ha yapcak derken bekleye bekleye erteleniyorrr kaka katılaşıyorrr bi kısır döngüye girdik ki çıkamıyoruzzz:(yalvarrım yardımmm
Yukarı Dön
SED Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2012 Saat 18:08
sütü kaldırdım yoğurdu kaldırdım peyniri kaldırdım sebze püresi veriyorum bi iki kaşıkta olsa çorba vermeye çalışıyorum zaten çok iştahsızzz zorla yedirdim kayısı incir felan oda püresini hoşafların suyundan sanırım gına geldi istemiyorum dyorr 3.5 ay oldu:(  sonsuzz teşekkürlerr hocamm herşy içinnn
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2012 Saat 18:51
Gunluk sut miktari; 500ml. nin altina inmesin, kas yaparken goz cikarmiyalim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.