Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yardım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyardım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sedamran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesajın Direkt Linki Konu: yardım
    Gönderim Zamanı: 06 Mar 2012 Saat 11:44
merhaba doktor hanım benim kızım 5yaşında ve biz hiç anlaşamıyoruz hiç bir söylediğimi yerine getirmiyor sürekli bağırmak zorunda kalıyorum artık bağırmakta çözüm olmuyor hep kendi istediği gibi davranıyor kuralları öğretemiyorum yapma dediğim herşeyi gözümün içine bakarak yapıyor ve sürekli hayvan taklidi yapıyorum diyerek dört ayak üzerinde yürüyor koşuyor 14 aylık kardeşi var kardeşinin doğumundan sonra dahada fazlalaştı sürekli kardeşine zarar veriyor ayrıca yemek yeme sorunuda yaşıyorum halen biberon kullanıyor sütde vermesem aç geziyor resmen kızıma bağırdığım zaman veya mecbur kalıp el kaldırdığımda kendimi çok kötü hissediyorum oğlumda bir okadaruyumlu ve ayrım yapıyormuşum gibi bir his doğuyor içime ayrım yapmadığımı bilsem bile ve artık dayanamıyorum ve çığlık atıyorum kendi odama geçip ve artık bize kötü kelimeler bile kullanıyor gece 1den aşağı uyumuyor lütfen yardımcı olurmusunuz    
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2012 Saat 21:28
Merhaba,
Bahsettiğiniz hayvan taklidi yapma ve bizim gerileme diye adlandırdığımız regresyon yaşanıyor. Kardeşini kıskanması sebebiyle yaptığı bu davranışlar onun yaşı için biraz olağandışı. Size bir uzmandan yardım almanızı öneririm. Sevgiler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.