|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
ifakat ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9866 |
![]() |
http://89.106.31.52/forum/forum_posts.asp?TID=9304&KW=gaz&PID=257876&title=bir-care-bulun-lutfennnspan-classhighlightgaz-span-sorunu#257876
canım bu linklerde işine yarar umarım
benim denediğim en etkili çözümlerden biri ayağının oraya sıcak su torması koymaktı
![]() |
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
![]() |
|
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
aaa evet diş de çok huzursuzluk yapar.. gerçi çınarın ilk dişleri sızısız çıktı ama sonrakiler fenaydı.. ama alt dişlerde de sıkıntı yaşayan çok var
|
|
![]() |
|
demet ![]() Altın Üye ![]() ![]() İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ Kayıt Tarihi: 24 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2092 |
![]() |
emzırdıkten yarımsaat sonra 2.3 cay kasıgı verıyordum...rezeneyı ifakat saol canım unutmusum özur..
Düzenleyen demsa - 09 Nis 2009 Saat 01:07 |
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
|
![]() |
|
duysal08 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() |
dün akşam saç kurutma makinasını karnına tuttum bir süreliğine işe yaradı ama daha sonra gene sanki etinden et kopardılar. nasıl huzursuzdu anlatamam. hemen şu linklere bi göz atayım arkadaşım çok sağol |
|
![]() |
|
ilal ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3036 |
![]() |
gaz için çörek otunu tavsiye ederim...
ağladığında ise: pişiğini kontrol et,karnı açmı emin ol, su teklif et olmadı ise kucağına alıp hafif hafif zıplat,yüksek ve ilginç sesler çıkar(bizimkinin sihirli sesleri ha-ha-ha-ha-------hi-hi-hi-hi----ha-ha-ha--------ha-ha-hi-hi-ho tempolu bir şekilde..anında susar:)) olmadı ise emzirir gibi ayakta kucağına al salla hatta emzir..ayakta emzirmek zor oluyor ama şarteli kapatıyor.olmadı ise evin içinde gezdir ,odaları anlat,aynanın karşısına götür görüntüsünü göster. olmadı ise boynuna çıkar olmadı ise çelik kapının önüne götür. biz geçen gün 45 dakika orada dikildik.neymiş kapının tokmağına uzanacakmış:) olmadı ise saç kurutma makinasını aç yanına koy...geenin köründe bile saatlerce hırhır çalıştırdığımı bilirim..olmadı ise battaniyesine koyup sallayın.alışmasından korkmayın iki gün öyle sallamayınca unutuyor...olmadı ise 1 çay kaşığı calpol ver. kadir bey buna karşı fakat bize acildeki doktor söylemişti.şimdiye kadar 3 defa mecbur kaldım.... ağlamak mı gel bana sor...bir amuda kalkıp ters takla atmadığım kaldı.... kucak içinse ben çözümü sling te buldum...bağlıyorum üstüme o mutlu ben mutlu:)işlerimide yapıyorum |
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
![]() |
|
duysal08 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() |
:):):) Eylül Bebekle oğlum Kayra aynı yaştalarmış... Canım yazdıklarını okurken bile o sıkıntılar içinde tahmin ettim seni, bu zamana kadar hiç böylesine sıkıntılarımız olmamıştı, sanırım bu gaz olayı dişle birleştiği için çok sıkıntı verdi Kayra'ya çünkü daha önceki gaz sancılarımız bu kadar abartılı olmuyodu. Kayra'da kucakta zıplatmalarla sakinleşiyo ama maşallah kilosu baya yerinde olduğu için onu taşımak benim için çok büyük sorun. O yüzdende kucağa alışmasını çok dert ettim, kucaktan başka yerde uyumuyo, eskiden ne güzel yatırıyodum sleepera kuru memesinide veriyodum kendisi uyuyodu. Bu aralar kuru memeyide almıyo, doktorumuzda istemiyo aslında kuru memeyi aramızda kalsın haberi yok ;) İşe başladığımda rahat olsun diye alışsın istemiştim.
|
|
![]() |
|
münevver ![]() Elmas Üye ![]() ![]() forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4639 |
![]() |
bende gaz probleminden çok muzdariptim..1 aylık olunca artık ilaç kullanmam gerek diye düşündüm.doktorum bitkisel bi şurup verdi ,adı nur.. har..'s..içinde dereotu yağı ve kimyon yağı var..allaha şükür şu an cok iyiyiz, bide gün aşırı yıkıyorum..1aydan büyük bebeklerde kullanılıyo..günde 4 tatlı kaşığı verebiliyorsun..emzirirken veya emmeden sonra..hem midesinide rahatlattı ,gazınıda güzel çıkarıyor!!
|
|
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
|
|
![]() |
|
ilal ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3036 |
![]() |
bence burçlarından kaynaklıyo bu huysuzluk:) kucakta uyuyorsa ki eylülde pek sever bunu..kucağında uyut...kayra kucağındayken sende yatağa uzan...o uykuya devam ettikçe yavaş yavaş kucağından indir..kalkarkende yanına oyuncak,yastık,battaniye gibi birşey koy ki boşluk hissetmesin...az önce eylüle öyle yaptım...belim ağrıyooo fena:) odadan çıkarken mutlaka nereye gittiğini söyle ozaman ağlamaıyor,söylemezsen basıyor çığlığı |
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|