Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yardım...(gaz sancısı)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuYardım...(gaz sancısı)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 01:03
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 01:04
aaa evet diş de çok huzursuzluk yapar.. gerçi çınarın ilk dişleri sızısız çıktı ama sonrakiler fenaydı.. ama alt dişlerde de sıkıntı yaşayan çok var
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 01:04
emzırdıkten yarımsaat sonra 2.3 cay kasıgı verıyordum...rezeneyı ifakat saol canım unutmusum özur..

Düzenleyen demsa - 09 Nis 2009 Saat 01:07
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
duysal08 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 01:24

dün akşam saç kurutma makinasını karnına tuttum bir süreliğine işe yaradı ama daha sonra gene sanki etinden et kopardılar. nasıl huzursuzdu anlatamam. hemen şu linklere bi göz atayım arkadaşım çok sağol

Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 10:15
gaz için çörek otunu tavsiye ederim...

ağladığında ise:
pişiğini kontrol et,karnı açmı emin ol, su teklif et olmadı ise
kucağına alıp hafif hafif zıplat,yüksek ve ilginç sesler çıkar(bizimkinin sihirli sesleri ha-ha-ha-ha-------hi-hi-hi-hi----ha-ha-ha--------ha-ha-hi-hi-ho tempolu bir şekilde..anında susar:)) olmadı ise
emzirir gibi ayakta kucağına al salla hatta emzir..ayakta emzirmek zor oluyor ama şarteli kapatıyor.olmadı ise
evin içinde gezdir ,odaları anlat,aynanın karşısına götür görüntüsünü göster. olmadı ise
 boynuna çıkar olmadı ise
çelik kapının önüne götür. biz geçen gün 45 dakika orada dikildik.neymiş kapının tokmağına uzanacakmış:) olmadı ise
saç kurutma makinasını aç yanına koy...geenin köründe bile saatlerce hırhır çalıştırdığımı bilirim..olmadı ise
battaniyesine koyup sallayın.alışmasından korkmayın iki gün öyle sallamayınca unutuyor...olmadı ise
1 çay kaşığı calpol ver. kadir bey buna karşı fakat bize acildeki doktor söylemişti.şimdiye kadar 3 defa mecbur kaldım....

ağlamak mı gel bana sor...bir amuda kalkıp ters takla atmadığım kaldı....

kucak içinse ben çözümü sling te buldum...bağlıyorum üstüme o mutlu ben mutlu:)işlerimide yapıyorum

Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
duysal08 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 11:46
:):):) Eylül Bebekle oğlum Kayra aynı yaştalarmış... Canım yazdıklarını okurken bile o sıkıntılar içinde tahmin ettim seni, bu zamana kadar hiç böylesine sıkıntılarımız olmamıştı, sanırım bu gaz olayı dişle birleştiği için çok sıkıntı verdi Kayra'ya çünkü daha önceki gaz sancılarımız bu kadar abartılı olmuyodu. Kayra'da kucakta zıplatmalarla sakinleşiyo ama maşallah kilosu baya yerinde olduğu için onu taşımak benim için çok büyük sorun. O yüzdende kucağa alışmasını çok dert ettim, kucaktan başka yerde uyumuyo, eskiden ne güzel yatırıyodum sleepera kuru memesinide veriyodum kendisi uyuyodu. Bu aralar kuru memeyide almıyo, doktorumuzda istemiyo aslında kuru memeyi aramızda kalsın haberi yok ;) İşe başladığımda rahat olsun diye alışsın istemiştim.
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 12:52
bende gaz probleminden  çok muzdariptim..1 aylık olunca artık ilaç kullanmam gerek diye düşündüm.doktorum bitkisel bi şurup verdi ,adı nur.. har..'s..içinde dereotu yağı ve kimyon yağı var..allaha şükür şu an cok iyiyiz, bide gün aşırı yıkıyorum..1aydan büyük bebeklerde kullanılıyo..günde 4 tatlı kaşığı verebiliyorsun..emzirirken veya emmeden sonra..hem midesinide rahatlattı ,gazınıda güzel çıkarıyor!!
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 16:36
Orjinalini yazan: duysal08 duysal08 Yazdı:

:):):) Eylül Bebekle oğlum Kayra aynı yaştalarmış... Canım yazdıklarını okurken bile o sıkıntılar içinde tahmin ettim seni, bu zamana kadar hiç böylesine sıkıntılarımız olmamıştı, sanırım bu gaz olayı dişle birleştiği için çok sıkıntı verdi Kayra'ya çünkü daha önceki gaz sancılarımız bu kadar abartılı olmuyodu. Kayra'da kucakta zıplatmalarla sakinleşiyo ama maşallah kilosu baya yerinde olduğu için onu taşımak benim için çok büyük sorun. O yüzdende kucağa alışmasını çok dert ettim, kucaktan başka yerde uyumuyo, eskiden ne güzel yatırıyodum sleepera kuru memesinide veriyodum kendisi uyuyodu. Bu aralar kuru memeyide almıyo, doktorumuzda istemiyo aslında kuru memeyi aramızda kalsın haberi yok ;) İşe başladığımda rahat olsun diye alışsın istemiştim.

bence burçlarından kaynaklıyo bu huysuzluk:)
kucakta uyuyorsa ki eylülde pek sever bunu..kucağında uyut...kayra kucağındayken sende yatağa uzan...o uykuya devam ettikçe yavaş yavaş kucağından indir..kalkarkende yanına oyuncak,yastık,battaniye gibi birşey koy ki boşluk hissetmesin...az önce eylüle öyle yaptım...belim ağrıyooo fena:)

odadan çıkarken mutlaka nereye gittiğini söyle ozaman ağlamaıyor,söylemezsen basıyor çığlığı
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.