Yardım edin nolur..(Gaz) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Aslı
Altın Üye İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3608 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Peki neden böyle oluyo kadir bey.hep agliyo hep huzursuz.bir de su vereyimmi.festal den neden vazgectik küçük diyemi.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aralarda su teklif edin, alirsa verin.. Anne sutu agirlikli beslendigi icin, Festal gerekmez.
|
|
Aslı
Altın Üye İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3608 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tamam kadir bey çok sagolun...çok fazla hareket etmediği için de bu gazı atamıyor olabilirmi.karnından çok sesler geliyo çünkü ..anne sütü ağırlıklı beslemeye devam edeyim mi.yoksa ek gıdaya geçeyim mi günde bi kere de olsa.porsiyonlar nasıl olmalı.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
4-5 aydan sonra, bebeklerde pek Gaz olmaz ama, "kalip" gibi yatanlarda, olabilir.. Biraz hareketini arttirin.. Tabiiki anne sutu agirlikli olacak, ve son damlasina kadar anne sutu vereceksiniz.. Bu konudaki yazilanlari okuyun..
|
|
Aslı
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kilolu olduğu için sanırsam aktif olarak dönme ve emeklememiz yok.yan dönüyo ama zaten sırtı yere gelmiyo genelde kucakta..bacakları çok hareketli hep ayakta durmak istiyor.yüzüstü çok durmuyo zaten .kucakta uyuyor genelde .karnından cok ses geliyor ..şaştım kaldım inanın. O kadar huzursuzki hareketi nasıl arttırıcaz bilmiyorum. ..
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|