|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mar 2017 Saat 00:53 |
Kadir bey merhaba..oğlum 2016 ağustos doğumlu. Dogdugundan beri gazlı bi bebek..hep huysuzdu ama son bi haftadır canımıza okuyo.kucakta uyuyo ve elektrik supurgesi sesiyle uyuyo.yarim saat arayla uyaniyo genelde.yani doğru dürüst uykusu yok.10 kilo..size daha öncede yazmıştım aşırı beslemeden demiştiniz. Sadece anne sütüyle besleniyor. Onuda 3-4 saat aralarla veriyorum.ama gece 2 saatte emdiği de oluyo durmadi gi için. Bugün hiç kaka yapmadı mesela ve bi ağlamak ki sormayın. Salya sümük sanki bi yeri agriyomus gibi..dİş çıkarmadı henüz. Siz diş cikarirken sıkıntı yapmaz dediginiz için o ihtimalide eliyorum.ama eli hep agzinda agliyo genelde.yani kısacası cok çaresizim. .boşuna doktora götürmek istemedim.bi ton saçmalık cikaricaklar karşımıza. Ne önerirsiniz bize nedenn böyle. Calpol bile verdik hatta bugün birazcık bi yeri agriyo dur belki diye.yol gösterin baba nolur nerde yanlış yapiyoruz.neyi gözden kaçırıyoruz.
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hatta bu gece memeyi bile rederi. Zorla verdim.cildirircasina agliyo .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120449 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kakasina bakin, yesil renkte ise, cok yedirdiginizden olur.. 2- Veya; ek gida olarak cok abur-cubur verdi iseniz, ve 1 ogunden fazla yemek/corba verdiniz ise, olabilir.. Bol su teklif edin... 3- Butun bunlari yaptiginiz halde; sikayetleri devam ediyorsa, gunde 1 defa; 1Draje Festal'i havanda ezip; 2-3 postada yediklerine katin. |
|
![]() |
|
Kadir bey sadece anne sütu alıyor. Ek gidA olarak bişey vermedim henüz. Kilosu fazla olduğu için sütümde yeterli diye yalnızca meyve ve yogurdun tadına baktırdım. .kakası tam sarı olmuyo ama tam yeşil de değil. Ama böyle sümüksü bi kıvamda ..birde ek gidA almasa bile su vermelimiyim. .kaka bugünde yapamazsa ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Bir de bu festal draje yi günde bir tane şeklinde mı vericem.suya karıştırıp bir drajeyi bi kerede verebiluyomuyum. .ben henüz su bile icir medim oğluma .sadece anne sütü alıyo diye.5 gün günde bir draje vericem. Doğru anladim degilmi. .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120449 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Festal isini unutun... Su teklif edin... biraz sicak tuttunuz ve terleme ile su-elektrolit kaybetti ise, huzursuzluklari olabilir. Su teklif edin, ICERSE; istedigi kadar verin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Mar 2017 Saat 18:46 |
|
![]() |
|
Kadir bey oğlum 7 aylik.2016 ağustos doğumlu ..sadece anne sütu alıyor. Su vermedim hiç. Meyve yoğurt ve lab ne tarttirdim sadece.dişimiz yok daha ama eli ağzında agliyo hep.birden dünden beri kaka yapmadı.festal ı suya karıştırıp günde bir draje şeklinde mi vereyim 5 gün boyunca.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Su anda karismayin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|