Günaydın Kadir Bey
04/08/2005 dogumlu oglum dun aksam yanagının ıcını gostererek agrıyor falan dedı pek onemsemedım sonra mızırdanınca baktım yanagında aft cıkmıs 3 tane bırı mercımekten bıraz daha buyuk dıger ıkısı kucuk Bu neden cıkmıs olabılır.Oglum cok sık hastalanan bır cocuk sıze daha oncede yazmıstım dedıgınız gıbı sık sık grıp oluyormus ama bız hep doktorların gazabına ugradık bronsıt bronsiyolıt allerjı ve en son astım ılacları buharlar ventolınler ıgneler ama bır kac ay once sıze ılaclarını yazdım sız hepsını kesın dedınız ıgnesını bıle vurdurmadım kestım bır kac gun sonra duzelmeye basladı hamdolsun sımdı ıyı sonra 1 ay kadar sonra tekrar hastalandı 40 derece atesı cıktı ama ben bu kez sızı dınledım atesını hıc dusurmedım 40 derece ateslıyken keyfı yerındeydı ama 3-4 gun bu atesı surdu acıle goturdum dr sızın dedıgınız gıbı kan tahlılı yerıne ıdrar tahlılı yaptırdı ve ates dusurucu ıgne yapmak ıstedı bende yaptırmadım o gunden berı cok sukur eskısı kadar sık hastalanmıyor krese gıdıyor 3 yıldır sık sık hastalanmasının sebebı bu sanırım bırde cok asırı derecede terlıyor yaz kıs aynı teri devam edıyor sız merak etmeyın terledı terı ustunde kurudu dıye hasta olmaz dedınız ben sızı dınledım yıne terleyınce koydugum ter bezlerınıde attık :-) sımdı bu aft ıcın ne yapmamız lazım polat şekerı dıye bırsey duymustum almıstım dun aksam ondan yedırdım lımon tuzuna benzıyor ama tadı tuhaf bıse sabah baktım bıraz kenarlarındakı kızarıklık gıtmıs gıbı olmus ne yapalım hocam uzun yazdımkı buradakı benım gıbı bılıncsız annelerde faydalansın sızı dınlesınler dıye
cok tsk ederım
sevgıler