Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ilal
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3128
|
Konu: yalancı pizza Gönderim Zamanı: 21 Haz 2008 Saat 18:22 |
tamamen doğaçlama ortaya çıkmış bir yemektir...görüntüsü pizzaya benzediği için adını böyle koydum.
malzemeler küp küp doğranmış patates yumurta kaşar peyniri rendesi salam,sosis,sucukmantar (ne bulursanız artık)
az yağda patetesleri kızartıp bir peçete üzerine alıyoruz...tavaya çırpılmış yumurtayı koyuyoruz. Biraz pişince üzerine patatesleri yayıyoruz.Üzerini kaplayacak şekilde rendelenmiş kaşar peynirini ,ardından sucuk,salam, sosis ve mantarları yayıyoruz. kalan kaşar peynirinide en üste koyup,tavanın kapağını kapatıp kısık ateşte pişmesini bekliyoruz...
yapılışı çok basit ve lezzetli...
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
şeniz
Katılımcı Üye
Puanlar: 593
|
Gönderim Zamanı: 21 Haz 2008 Saat 18:50 |
la_recatta Yazdı:
tamamen doğaçlama ortaya çıkmış bir yemektir...görüntüsü pizzaya benzediği için adını böyle koydum.
malzemeler küp küp doğranmış patates yumurta kaşar peyniri rendesi salam,sosis,sucukmantar (ne bulursanız artık)
az yağda patetesleri kızartıp bir peçete üzerine alıyoruz...tavaya çırpılmış yumurtayı koyuyoruz. Biraz pişince üzerine patatesleri yayıyoruz.Üzerini kaplayacak şekilde rendelenmiş kaşar peynirini ,ardından sucuk,salam, sosis ve mantarları yayıyoruz. kalan kaşar peynirinide en üste koyup,tavanın kapağını kapatıp kısık ateşte pişmesini bekliyoruz...
yapılışı çok basit ve lezzetli...
|
eline sağlık acaba kaç patates ve yumurta lazım canım?istediğimiz kadar olabilir mi?
|
|
|
ilal
Altın Üye
Puanlar: 3128
|
Gönderim Zamanı: 21 Haz 2008 Saat 19:05 |
kişi sayısına göre..biz iki kişiyiz . ben bir büyük patates ve iki yumurtayla yapıyorum...iki yerine üç yumurtada olabilir...
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
oğuzkağan
Altın Üye
Puanlar: 2960
|
Gönderim Zamanı: 22 Haz 2008 Saat 15:27 |
ellerine sağlık canım
|
[
|
|
öznur35
Katılımcı Üye
Puanlar: 453
|
Gönderim Zamanı: 22 Haz 2008 Saat 20:49 |
la_recatta Yazdı:
benim cimcime yumurta yemiyor bu şekilde deneyim belki yer canım teşekkürler yapılışı çok basit ve lezzetli...
|
|
|
|
şevvalim
Kıdemli Üye
Puanlar: 1081
|
Gönderim Zamanı: 23 Tem 2008 Saat 22:28 |
ellerıne saglık canım.
|
|
|
MySons
Kıdemli Üye
Puanlar: 1537
|
Gönderim Zamanı: 25 Tem 2008 Saat 16:21 |
tarifi dün okumustum ama defterime not almamistim...bugün özellikle bu tarif icin girdim yine nete, notumu aldim ve bugün yapacagim....valla tarife bakilirsa cok lezzetli birsey oluyor, insallah cocuklarda severde SIK SIK yaparim bende!!!! Paylastigin icin sagol!!!!
|
|
|
nilay
Pırlanta Üye
"Maviboncuk'un Annesi..."
Puanlar: 10862
|
Gönderim Zamanı: 25 Tem 2008 Saat 16:22 |
güzel bir tarife benziyor keşke resminide koysaydın da görseydik eline sağlık canım
|
|
|