Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - wc eğitimimi-çekingenlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumwc eğitimimi-çekingenlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
acura Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Konu: wc eğitimimi-çekingenlik
    Gönderim Zamanı: 27 Eki 2009 Saat 13:26
kızım iki yaş 1 aylık herşeyi normal çok şükür herşeyide anlıyor ama kakasından hiç rahatsızlık duymuyor. Tuvalet eğitimi için biraz denemeler yaptık ama hem kaka zamanı hiç belli olmuyor hem de değil kakam geldi demek, yapınca yaptım bile demiyor oyun oynamaya devam ediyor. sizce erken mi yada geçmi kaldım? Mayısta kardeşi olacak daha geciktirirsem o dönemde dahamı zor olur? Birde çok çekingen artık başka çocuklar varken parkta oynamak bile istemiyor eve gidelim diyor. Kendinden küçük çocuklarla aynı odada bile kalmak istemiyor. bunlar normalmi acaba ne yapmamız gerekir çok teşekkürler.
Yukarı Dön
acura Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2009 Saat 13:29
Kendinden küçük derken 1 -2 yaş arası çocuklardan bahsediyorum bebeklerden rahatsız olmuyor. Ayrıca kardeşi olacağını daha bilmiyor.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2010 Saat 13:09
kardeşi olacağını hemen söyleyin o zaten fark etmiş bile olabilir. tuvalet eğitimi içinse acele etmenize gerek yok. kardeşi olmadan önce haftada iki gün iki saatlik oyun gruplarına katılabilir, ancak hemen kardeş doğduktan sonra yaparsanız istenmediğini, evden atıldığını düşünebilir. bu yüzden öncesinde yapmakta yarar var
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.