|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
selege
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: wbcGönderim Zamanı: 25 Tem 2014 Saat 21:43 |
|
İyi akşamlar Kadir bey dilerim iyisinizdir,17 aylık bebeğimin inmemiş testisi vardı dr ameliyat dedi,ameliyat öncesi tahliller ve ciğer filmi çekildi,wbc değeri 15,5 çıkmış ancak çocugumun hiç bir sıkıntısı yok geçtiğimiz haftalarda 3 gün ateşi vardı geçti. Dr antibiyotik yazdı mutlaka kullanın dedi gerek var mı? Ameliyatı 22.08.2014 tarihinde olcak.Saygılar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Tem 2014 Saat 22:12 |
|
O doktorlara benden selam soyleyin; 7ay-2 yas arasi cocuklarda, WBC:6.0-17 sinirlari arasindadir...
Eriskinlerdeki; WBC:4.5-11.0 degerini kullanmasinlar, bir zahmet bir kitap okusunlar.. Cehaletleri pacalarindan akiyor. Sakin, antibiyotik filan kullanmayin, benim yazimi "Gozlerine" sokun... |
|
![]() |
|
selege
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Tem 2014 Saat 22:58 |
|
Cevap için teşekkürler Kadir bey ben antibiyotik kullanmam ancak ameliyattan bir gün önce yine kan tahlili istiyor yine bu değerler çıkarsa ameliyat olamaz mı yada dr yapmıyorum diyebilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Tem 2014 Saat 18:25 |
|
Dedim ya, hic cekinmeyin, benim dediklerimi "Gozlerine" sokun.. Birsekilde ogrenecekler. Sen soylemezsen, baskasi soylemezse, bu cahiller nasil ogrenecekler!!!
Esasinda bunlarin hepsi bahane. O gun Ameliyathanede, daha pahali bir ameliyat varsa, sizin ameliyati ertelerler, Ameliyathane bos ise, WBC ne olursa olsun ameliyat ederler. |
|
![]() |
|
selege
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Tem 2014 Saat 00:19 |
|
Teşekkürler özel hastane burası,söylediklerinizi söyleyince kesin beni azarlar yada hadi ben yapmıyorum ameliyatı "O" yapsın o zaman diyerek bizi postalar,kimse haklısınız demez😞
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Tem 2014 Saat 19:45 |
|
Maalesef... Cok haklisiniz. Sozum ona, halka daha iyi Saglik hizmeti vereceklerdi, gelinen noktaya bir bakin.. Agizinizi bile acamiyacak hale getirdiler milleti..
Zaten hastanizin basina bir sey gelse, cevap hazir... "Takdir-i ilahi!!"..... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|