|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meryem82 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eki 2015 Saat 18:50 |
Merhaba Hocam 4,5 yaşındaki (57 aylık) oğlumun 2 gündür üsye şikayetleri vardı. Viral diye düşünüp bal-limon vs. uyguluyordum. Bu sabah daha halsiz ve bitkindi hareket etmek istemiyordu ve hastaneye gittik. Sonuçlar WBC 20.1 LENF% 15.6 GRAN%76.8 HGB 13.3 PLT 366 İki kere baktırdım kana ikincisinde wbc 19.8 çıktı. Anaokuluna gidiyor biliyorum iki kışımız böyle geçecek. Benim merak ettiğim ne enfeksiyonu olabilir. Dünde karnım ağrıyor demişti. dr. agumentin 200/28 verdi ama eczanede yokmuş bize croxilex 200 verdi günde 2 ölçek içicez bu uygulama doğrumu...streptokok olsaydı bulantı kusmada olurdu değil mi? strep a testi bulunduğum yere 2 saat mesafede bakılıyor çünkü...ben viral beklerken sonuç böyle çıkınca endişelendim ne olabilir diye 38 civarı ateş şiddetli oksürük var.Dilde pası ben anlayamıyorum dili zaten hep beyaz oğlumun genelde...
|
|
![]() |
|
meryem82 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oğlum 16.8 kilo bu arada
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER; Agizda pis koku ve Dilde kalin bir pas tabakasi yoksa, Laboratuvarin uc-kagidi demektir.. Sakin inanmayin..
Bu Turk doktorlari; Ilac dozlarini ne zaman ogrenecekler, merakla bekliyorum. Bu aptallardan bazisi, bu yas cocuguna; Aug..ES600 verir, kimi aptalda boyle, Aug..200 verir... Bu yas icin uygun doz (gerekiyorsa), Aug...400, gunde:2x1 olcek(5ml)dir. Agizda pis koku ve dilde pas varsa, kullanin. 4.5 yasinda,zaten Streptokok olmaz. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o zaman 4 ölçek ölçek mi kullanayım hocam..yada düzelttireyim mi bende hastanede çalışıyorum... Birisi paslı dil resmi koysa da bende ayırabilsem.Bir de hastayken demirden fakir mi besleneceğiz..mesela bu akşam köfte yedirecektim oğluma bakteriyel enfeksiyonu var yedirmeyeyim mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Aug..200'u: 2x2 olcek seklinde verebilirsiniz..
2- Atesli hastalik esnasinda, DEMIR ILACI verilmeyecek.. Ilaclardaki "serbest demiri", mikroplar kullanabilir. Etli gidalarda, demir, proteine bagli oldugundan, ne mikroplar faydalanabilir, nede Kalsiyum ile bir reaksiyona girerler. Her turlu hastalikta, bilhassa etli gida yedirin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|