Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - vücutta kırmızılık ve kaşıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumvücutta kırmızılık ve kaşıntı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117976
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2014 Saat 22:17
Emin degilim, antibiyotik baslamis oldugunuzdan, "Strep-A" testinede cok guvenemiyorum.
Eger; antibiyotik baslamadan evvel, dilinde pas ve agizinda pis bir koku vardi diyorsaniz, Antibiyotik baslamaniz sarttir.
Yok, herseyi temizdi derseniz, allerji surubunu kullanin.
Yukarı Dön
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 175
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilcey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2014 Saat 09:46
dr bey kırmızılıklar sadece kasığında kaldı azıcık. orayı da sanki birşey ısırmış gibi.sırtında vs hiç yok.akşam sadece ayak bileklerini kaşıdı.kızıl bu kadar çabuk iyileşmezdi herhalde değilmi.dün yine antibiyotik verdik ama bugün vermedik.ateş dün hiç olmadı.gayet keyfi yerinde. çok teşekkür ederim sabırla cevapladığınız için sorularımızı. bir hastalığı daha öğrenmiş oldum.eğer kızıl olursa bundan sonra daha rahat teşhis edebilirim. dilinde paslı tabaka ve koku ilk şart.bizim dilimiz pembe idi ama bademcikler bembeyazdı. orada yanılttım sizi. çok teşekkürler ilginize.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2014 Saat 12:46
Kizil dokuntusu; antibiyotik baslandiktan, 12 saat sonra, kaybolur. VE tamamiyle de iyilesir. Ne bogazinda bir araz kalir, ne dokuntu, nede ates kalir...
Yukarı Dön
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilcey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2014 Saat 09:34
hocam gece mide bulantısıyla uyandı 2,30 da ve sabaha kadar mızıklayarak döndü durdu.sabah 37,7 ateş vardı.ve yine sol kasığını, dizinin arkasını ve ayak bileklerini kaşımaya başladı.geçen sefer de ilk oraları kaşımıştı ve dizinin arkasından da sinek ısırığı vardı. sabah yine antibiyotik verdim acaba antibiyotiği bitirmedik ondan mı oldu diye.ne oluyor hocam bizim çocuğa.kızılda kaşıntı olurmu.kaşıdıkça kızartıyor çünkü.önce kaşıntı sonra kırmızılık oluşuyor.boğazı temiz.dili temiz.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2014 Saat 10:54
12 saat gectikten sonar bile arazlar devam ediyorsa, teshis, kesinlikle:KIZIL degildir...Baska bir doktora gidin.VE, bana danismadan hicbir tedavi vermeyin.
Yukarı Dön
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilcey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2014 Saat 11:01
alerji demişti ilk gittiğimiz dr. başka ne olabilir ki hocam. endişelendim şimdi. antibiyotik verdim tekrar sabah.vermeyelimmi.

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2014 Saat 11:10
Allerji desek, atesi nereye koyacagiz???

Acaba, Kawasaki hastaligimi??? Tekrar gosterin derim..
Yukarı Dön
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilcey Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2014 Saat 11:18
hocam bizim doktorlar ne anlarki bu hastalıktan.teşhis için ne yaptıralım.kan tahlili yeterli mi. 2 gündür çok iyiydi hocam.akşam o kadar oynadı ki çok neşeliydi.gece tekrar hastalandı.aradaki iki günlük iyileşme neden oldu acaba. bu arada 37,7 lerde kalmış.çıkmamış.az öncede kusmuş. eşim bakıyor ben işyerindeyim.

Düzenleyen nilcey - 19 Haz 2014 Saat 11:21
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.