Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > "Anne Olunca Anladim" hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Vücutta döküntüler ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Vücutta döküntüler ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gülşençk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 65
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülşençk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Vücutta döküntüler ?
    Gönderim Zamanı: 23 Ara 2024 Saat 21:43
İyi akşamlar hocam, 4,5 yaşında oğlum 2 gün önce hafif ateşlenmişti. Bugün de ellerinde ve ayakların gönderdiğim resimdeki gibi kızarıklıklar farkettim. Bacaklarında ve ayak tabanlarında, kulağında,sırtında ve ağzında da var. Ayak tabanlarına basınca acıyor diyor. El, ayak, ağız gibi okudum forum yazılarında ama kulağında ve bacağında be sırtında da olunca  emin olamadım. Hocam bir de haziran ayında yine buna benzer olmuştu. Size fotoğraf attığımda el ayak ağız demiştiniz ona. Ama bi kere oluyor diye biliyorum bu hastalık da.Değerlendirir misiniz?

Düzenleyen Gülşençk - 24 Ara 2024 Saat 18:34
Yukarı Dön
Gülşençk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 65
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülşençk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2024 Saat 17:57
Hocam, mesajım görünmedi sanırım. Lütfen değerlendirebilir misiniz? Sırtında ve göbeğinde de çıkmaya başladı çünkü. Doktora gitmek istemiyorum. Bir sürü saçma sapan şey çıkarırlar diye.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.