Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - vucudundaki kırmızı döküntü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumvucudundaki kırmızı döküntü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
b.ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 333
Mesajın Direkt Linki Konu: vucudundaki kırmızı döküntü
    Gönderim Zamanı: 17 Şub 2014 Saat 00:13
hocam oğlum 5 yaşında. 2 gündür boğazım ağrıo diyodu hafif bi soğuk algınlığı geçirıo.dünden beri vucudunda kaşıntılar oluştu.sabahta baktğımda yüzünde vucudunun heryerinde kırmızı döküntüler vardı(6.hastalık gibi).acıle götürdüm hemen.boğaz enfeksiyonundan dolayı olunsan döküntülermiş 4 tane ilaç verdi.alerji için surup verdi.ne olduğunu bile bilmiorum almadım çünkü.ama boğaz ağrısıyla beraber birde kusması var.balgam kusuo yemek yedikçe.bu vucudunda oluşan kırmızılıklar nedir acaba dr a götürüp kan tahlili yaptırmalımıyım sizin cvbınıza göre hareket edicem.çünkü 5 senedir sizin sayenizde oğlum ilaçsız ve sağlıklı büyüyor çok teşekkür ederim 
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119805
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2014 Saat 03:50
6. Hastalik; 2 yasindan sonra OLMAZ....
Tarifiniz; KIZIL hastaligina benziyor, bir "Strep-A Testi" yaptirin, (+) gelise, tek bir defa; Deposilin6-3-3 ignesinden vurdurun, 12 saatte her seyi iyilesir. Verilen hicbir ilaci kullanmayin.
StrepA tesi (-) gelirse, onemli bir sey degil demektir, hicbir ilac vermeyin, kendiliginden duzelir..
Yukarı Dön
b.ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2014 Saat 18:23
hocam çok teşekkür ederim yanlız ben dr a bu testi istiyorum dediğimde neye dayanarak bu testi istiyosun dicek.kızık hastalığ olabilirmi acaba diyip bu testimi istesem burdaki dr lar gerçekten çok cahil.kendilerinden daha çok bilen olunca bunları kaldıramıorlar :(
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2014 Saat 20:09
Deyin, utanmasi varsa, utanir. AMA MUTLAKA TESTI YAPTIRIN.. Gerekirse, parasini siz verin, is CIDDIDIR...
Yukarı Dön
b.ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2014 Saat 09:45
hocam sabahtan dra gittik ssk olduğu için strep a testi yokmuş boğaz kültürü yaptı.strep a dan daha güvenilir olduğunu söledi.sonuçlar 2 güne çıkcakmış.sonuç olumsuz olursa antibiyotik kullan yoksa kullanmana gerek yok dedi.vucudundaki kırmızılıklar geçmek üzere.öksürükten dolayı balgam kusması gece oluo.sonuçlar çıkıncaya kadar bana derseniz sterp a yı mutlaka yaptırın nerde yapılıosa gidip yaptırcam heryerde olmuomuş öle dedi dr.sonsuz teşekkürler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2014 Saat 18:40
O bogaz kulturunun, sonucunu bile beklemeyin, siz kendiniz StrepA testini yaptirin, gec kalacaksiniz... Niye dedigimi yapmazsinizki... SSK, basiniza daha masrafli isler acacak...
Bununla ilgili makale ve soru-cevaplari MUTLAKA okuyun.
Yukarı Dön
b.ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2014 Saat 19:52
tamam hocam araştırıyorum.3 hastane aradm yok diyorlar test için.şimdi oğlumun vucudundaki kırmızlıklar geçti.boğaz ağrısıda pek yok yemek yemeye başladı.sadece yüzünde birazcık kırmızılıklar var.öksürükte gece boğazı kuruyunca oluo devamında  balgam kusuyo
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2014 Saat 20:58
Gecirdigi hastalik eger; KIZIL ise, el ve ayak tabanlarinda, deri soyulmalari olacak..
Artik, bu saatten sonra,Strep A Testi yaptirmaniza gerek yok.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Şub 2014 Saat 21:00
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.