|
Vitamin hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Saat 55 Dakika önce Saat 16:12 |
Hocam merhaba,
35 yasinda kadinim normal boy ve kilodayim. 4.5 aylik kizim var, sadece anne sutu aliyor(boy kilo normal ve 2.kizim) 1 aydir inanilmaz sacim dokuluyor. Tutam tutam döküluyor her yer sac diyebilirim. Aile hekimine gittim eczaneden pahali serumlar önerdi.(tahlil yapilmadi) Size danismadan almak istemedim. En son eylul ayinda d vitamini ampul icmistim. Nisanda tekrar icmeli miyim? Yoksa kan tahlili mi onerirsiniz? Hocam kizim 4.5 aylik ve ani hareketlerden cok ürküyor. Sesli bir aileyiz dikkat mi etmeliyiz yoksa mecbur alisacak mi? Sag gozunde capak var. Serum fizyolojik damlatip sonra mi tobrased baslamaliyim? Onu net anlayamadim. Cok tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bu tip sac dokulmeleri; kendiliginden duzelirler. Sakin o "serumlari" kullanmayin.
2- HER 2 goze; 5 gun, Tobrased goz damlasi, sirt ustu yatar durumda damlatin. 3- Eger, hic gunes gorme imkaniniz olmuyorsa, 6 ayda bir 1 ampul Dvit3 icin.
|
|
![]() |
|
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 318 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cok sagolun. Ozaman sac dokulmesini kendi haline birakiyorum.
Son olarak tobrased 4.5 aylik bebekte 4x1 mi yoksa 2x1 mi kullanilacak?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4x1 her 2 goze!!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|