|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nida ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2009 Konum: Anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2016 Saat 12:24 |
Hocam merhaba,
Kızım 3.450 kg ve 52 cm doğmuştu. Ben 18 ay emzirdim.Sayenizde ilaçsız arada deposilin ile 8 yaşına geldi çok şükür. Kilosu 20 ve boyu 122 cm. Yaşıtlarından daha minyon. Dişlerine iki defa dolgu oldu. . Dvit ve zymaflour u okudum forumlardan. Bunlardan ve başka da vitamin varsa sizce alması ıygun olan hangi doz ve sıklıkla vermeliyim bu yaş için? Çok teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senede 1 defa; 1 Ampul Dvit3 icirin.. Zymafluor temin edebilirseniz, kullanin.. D vitaminli olmasin...
|
|
![]() |
|
Nida ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şub 2009 Konum: Anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam. 1.5 aylık diğer kızıma multi citamin verdi hastane doktoru. Flour ya da dvit desteği gerekir mi ona?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk 1 sene; gunluk vitamin tercih edilir..
Temin edebilirseniz; Zymafluor baslayin.. Ilk 2 sene: 1 tane: Zymafluor0.25mg. 4 yas ustu: 3 tane alacak..( Hic dis fircalamayan cocuklarda :4 tane .. )
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|