video eklemek için...videolu anlatım 8 |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 5678> |
Yazar | |
emre
Altın Üye Kayıt Tarihi: 28 May 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 4077 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hadi yaa tühh boşver o zaman Fatoşnyorma kendini
ben bi yolunu bulurum teşekkür ederiz |
|
|
|
elcinim
Altın Üye Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2976 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ilalcim süpersın ellerıne saglık
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Facebooktaki videolarımızı burada paylaşamıyor muyuz ? yardım lütfen
|
|
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
link verebilirsin ama o zamanda sadace facebookta arkadaşın olanlar izleyebilir. başka türlü bi yolu varmıdır bilmiyorum canım ..
|
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Facebookta video ekleyince "videoyu facebook dışında yayınla" diye bir sekme var orada bir link veriyor ekliyorum başaramıyorum canım sanırım olmuyor
|
|
Gülsen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Gülsen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bende facebooktaki gruba ekliyorum onu becerebilirim sanırım sağol zehracım
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
< =http://www.facebook.com/v/1446284751662 width=400 height=266 =application/x-shockwave-flash allowfullscreen="true" allowaccess="always">Deneme yaptım ama olmadı,burdaki video paylaşım butonu sadece youtube destekli galiba..Önizlemde kutucuk içindeydi ama yollayınca link olarak çıktı,bu arada faceye deneme için pc hazfızasından seçip ekledim neyin nesi demeyin Düzenleyen emine - 09 Haz 2010 Saat 00:24 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 5678> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|