video eklemek için...videolu anlatım 8 |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 8> |
Yazar | |
ifakat
Kıdemli Moderatör "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 11323 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
ifakat
Kıdemli Moderatör "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 11323 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben anlamadım
|
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
ifakat
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ay canım benim
|
|
|
|
hande
Altın Üye "Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu" Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2007 Konum: paris:):)):)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ya bu özellik süper oldu en kısa zamanda bende yapıcam yaaaaçok canım çekti yaaaaaaaaaaaaama bunun için akşam eve gittiğimde pcye oturacak vaktimin olması gerekresim eklemem lazım,avatarımı değiştirmem lazım,imzamı değiştirmem lazım, video eklemem lazımmm..ohoo çok işim var çok
|
|
serifegül
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12 Ara 2007 Konum: yeni evinde Durum: Aktif Değil Puanlar: 818 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serifegül
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
emine kızın çook tatlı ya maşallah allah bağışlasın.
ya ben slayt eklemek istiyorum bilgisayarımda kayıtlı olanlardan o nasıl olacak?
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
şerifecim onları youtube ye ekle canım o şekilde olur..
ayrıcana orda benim kızım yok o ifakatın yağmuru
benimkiii nerdeeee makarna yiycek
|
|
hande
Altın Üye "Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu" Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2007 Konum: paris:):)):)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
buluştuğumuzda eminecim seninkine ben yemek yedirmek istiyorum...hep başarılı olmuşudur.valla bak ne kadar yedirsek kardır beee |
|
ifakat
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yer kız yer ay üzülme
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 8> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|