Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
NİSAN//
Elmas Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
|
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2012 Saat 09:30 |
Merhaba , benimde eşimde varikosel çıktı, şimdi başka doktor daha araştırıyoruz. hemen ameliyat olmasın dedik. Birde malum ramazan. ..
Ama doktorumuz çok umutlu konuştu %80- %90 başarılı geçen ameliyatlardır varikosel ameliyatları dedi. içimize umut doğdu bakalım Herşeyin hayırlısı. Allahh mübarek günlerde dualarımızı geri çevirmez inş.
|
 |
*Elifce*
Kıdemli Üye
Puanlar: 215
|
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2012 Saat 11:57 |
Merhaba, nisancım, benim İlk eşimde de (rahmetli) varikosel vardı.Ameliyat oldu, doktor çok az umut vermesine rağmen, ameliyattan 3 ay sonra tam netice alınıyorki 3 ay sonraki ölçümleri gayet iyiydi.Ama ameliyattan 5 ay sonra kendisisini kaza da kaybettik..Ameliyat çok zorlamıyor, biz bir gece hastane kalmıştık.. 2-3 gün içinde toparlanmıştı eşim.. düşün kayınvalidemlerle aynı binada olmamıza rağmen ameliyattan haberleri bile olmamıştı..:)))
30 yaş sınır bu ameliyatta bildiğim kadarı ile.. başarılı olunması açısından.. Bu mübarek günler hürmetine Rabbim sağlıklı bir ameliyat geçirmesini nasip etsin eşinin..
|
|
 |
Milena
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2012 Saat 15:07 |
NİSAN// Yazdı:
Merhaba , benimde eşimde varikosel çıktı, şimdi başka doktor daha araştırıyoruz. hemen ameliyat olmasın dedik. Birde malum ramazan. ..
Ama doktorumuz çok umutlu konuştu %80- %90 başarılı geçen ameliyatlardır varikosel ameliyatları dedi. içimize umut doğdu bakalım Herşeyin hayırlısı. Allahh mübarek günlerde dualarımızı geri çevirmez inş. |
Merhaba canim.Allah yardimciniz olsun.Varikosel ameliyati cetin deyil.benim esim ameliyat oldu,2saat sonra evimize geldik.evde dusunurduk agrisi ola bilir,ama hec ne olmadi.agrikesici bile kullanmadi.hem ben bildiyime gore asagi testisin ozunu keserek olunan ameliyat iyi sonuc verir.tabi ki,bir de Rebbimizin isteyi.cunki bu ameliyat olup da o kadar hamile qalanlar var.doktorumuz ilac tavsiye etdi kocama,kullandi,sperm iyilesdi.bakalim ne olur.Rabbim hepimizi sevindirsin bu mubarek ay hatrina.
|
 |
NİSAN//
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2012 Saat 17:10 |
*Elifce* Yazdı:
Merhaba, nisancım, benim İlk eşimde de (rahmetli) varikosel vardı.Ameliyat oldu, doktor çok az umut vermesine rağmen, ameliyattan 3 ay sonra tam netice alınıyorki 3 ay sonraki ölçümleri gayet iyiydi.Ama ameliyattan 5 ay sonra kendisisini kaza da kaybettik..Ameliyat çok zorlamıyor, biz bir gece hastane kalmıştık.. 2-3 gün içinde toparlanmıştı eşim.. düşün kayınvalidemlerle aynı binada olmamıza rağmen ameliyattan haberleri bile olmamıştı..:)))
30 yaş sınır bu ameliyatta bildiğim kadarı ile.. başarılı olunması açısından.. Bu mübarek günler hürmetine Rabbim sağlıklı bir ameliyat geçirmesini nasip etsin eşinin..
|
Merhaba ,elifce . öncelikle başın sağolsun.verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. içime su serptin gerçektenn..
Ben zaten seni diğer konulardada takip ediyorum tavsiyelerilerine uyuyorum :) Özellikle bu varikosel çıkmadan önce adet dönemimde adaçayı içmemi önermiştin :)
Duaların için teşekkürler. Allah senin de gönlüne göre versinn.
|
 |
Milena
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2012 Saat 19:02 |
Merhaba.Konunu kendim acmisim,6agustostda,acan zaman cok umitsizdim.yazilacaklari merak ediyodum,moral olsun diye.tam 8gun sonra 14agustostda hamile oldugumu oyrendim,hem de dogal yolla.Cok mutluyum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Amin.Varikosel de onemli bi sey deyilmis,onemli olan Allahimizin ol demesi.
|
 |
meryem
Altın Üye
Ali İlber'in annesi
Puanlar: 3781
|
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2012 Saat 20:48 |
Hayırlı olsun Milena.Rabbim dara düşenlerin yardımcısı olsun.
|
 |
NİSAN//
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2012 Saat 11:25 |
Milena; kendin için açtığın bu sayfa tam bizim bu hastalığı öğrendiğimiz zamana denk geldii, Vee çok morall oldun bizee.  birkaç hafta içinde ameliyatı olacağız kısmetse.
Bu arada , Bebişin hayırlı olsun, Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsinn.. Dualarını eksik etmee 
|
 |
burak7
Altın Üye
Puanlar: 345
|
Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2012 Saat 12:42 |
*Elifce* Yazdı:
|
fatmacım bunu bilmiyordum, üzüldüm.. herşeyde bir hayır var demişler. şimdi eşin ve minik kızınla mutlu, upuzun ve sağlıklı bir hayat dilerim.
|
 |