|
Vajinak kanama ve düşme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 407 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 19:06 |
Kızm 3 buçuk yaşında bugün oynarken dikdörtgen şeklinde ahşap kutunun üstüne düşmüş üzerinde kıyafetleri de vardı hemen gittim yanına kulodu Kan olmuştu cisini yaptı açıyor dedi silince peçeteye de kan geldi şu an 5 saat oldu peçeteye silince kan geliyor kizlik zarı mi zarar görmüştür ya da ne olmuştur ne olur bana yol gösterin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mumkun degil.. Ne yani!!! 3,5 yasinda cocugun vaginasina o kutuyu sokabilirmisiniz ki, teeee gidipde kizlik zarina zarar versin?? Dikkatli bakarsaniz, NERESINDEN KAN GELDIGINI GORURSUNUZ.. |
|
![]() |
|
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 407 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Evet hocam çiş yaparken gelen yeri peçete ile sildim oradan geldi sanki ama çok korkuyorum az önce çiş yaptı ve yine acıyor dedi sildim bu sefer kan gelmedi doktora gitmeli miyim acıyor demiyor normal zamanda sivri yeri geldi sanırım kutunun kutu da büyüktu bu arada
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
ARANMAYIN, oturun oturdugunuz yerde!!! Idrar yapamiyor veya izdirabi fazla ise, sabunlu sicak su icine oturtun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Şub 2019 Saat 21:21 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
İdrar yapıyor şu an aciyor demiyor size güveniyorum doktora gitmeyeceğim tek sorum şu olacak bu kanama çiş yaptığı bölgenin zedelenmesi ile mi olmuştur ilk anda bakmadim camasirina sonra da kurumus kan vardi cisini yaoarken aciyor diyince anladim mümkün değil dediniz kizlik zarı bozulması iciin onun olması imkansız dimi ayaktayken arkadaşı itince kutunun üstüne düştü
Düzenleyen Ahmetsaid - 14 Şub 2019 Saat 08:04 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|