|
Uzun süren ebv |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aytul84 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2025 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2025 Saat 21:50 |
merhaba hocam bir ay önce size yazmıştım 4 yaşındaki çocuğumun lökositleri düşmüyordu tonsilit olmuş denildi 2 tur antibiyotik tedavisi verildi bende ebv den şüphelenip hacettepeye götürdüm lökosit yine hafif yüksekti ama diğer bütün tahlilleri crp sedim periferik kan yayması hepsi normal çıktı Ebv dna 31,62 Real time Pcr 1 çift 1,5 çıktı doktor ebv geçiriyor dedi kan sayımında sadece trombosit 610 lökosit 14 tü 10 gün oldu tahlilleri yaptıralı yarın kontrolümüz var hocam çocuğun bademciğindeki beyazlıklar azalsada bir ay olmasına rağmen tam geçmedi burun tıkanıklığımız geniz etimizden dolayı zaten hep var ama en önemlisi çocuk bir mayışıklık var arada enerjik olsada arada durgunlaşıyor bu hastalık bu kadar uzun sürer mi hocam beyazlıkların bir ay olmasına rağmen geçmemesi beni korkutuyor birde çocukta doktor fobisi oluştu o ayrı 😞
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119168 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gitmeyin!! NE yapacaklar ki???
|
|
![]() |
|
aytul84 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2025 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boğazındaki beyazlıkları sordular hocam geçti mi diye bizde tam geçmedi dediğimizden birde biz bakalım dediler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119168 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Para alacaklar mi??
Ucretsiz kontrol ise, gidin!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam para almadılar oradaki doçent doktor muayene etti bugün lenfler şiş biraz ama onların inmesi uzun sürer dedi bademcik beyazlığı içinde o da geç iyileşebilir böyle 2/3 vaka görmüştüm dedi şimdilik takipte olalım dedi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynen! Soylemistim!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|