Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uzun sureli regl
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuuzun sureli regl

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berayim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 171
Mesajın Direkt Linki Konu: uzun sureli regl
    Gönderim Zamanı: 27 Oca 2010 Saat 16:08
merhaba arkadaslar sizlere bi sorum olucak ben dogum yapali nerdeyse 6 ay olucak ve ilk reglmi dogumdan 2ay sonra oldum ondan sonra bir ay oldum bir ay olmadim yada ayda 2 defa oldum ve simdi neredeyse 1 aydir hala reglyim ayin basinda normal adet kanamasi gibiydi 10 gun surdu yogundu sonra bigun bitti ertesi gun tekrar basladi ama bu sefer yogun degil az az geliyo ve korkmaya basladim artik cok sinir bozucu tam bitti diyorum ertesi gun tekrar aynisi haladevam etmekte sizce normalmidir ben yurt disinda oturuyorum burda emzirdigim surece verdikleri bi kontrol hapi var ama emzirmeyi kestim sutum bitti hala o hapi kullaniyorum ondanmi onuda anlamadim sinirlerim iyice bozuldu yardimci olursaniz sevinirim
Yukarı Dön
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3392
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2010 Saat 21:33
Çok geçmiş olsun canım. Bence bir jinekoloğa görün.
ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
berayim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 171
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2010 Saat 16:21
doktora gittim kanamam kullandigim dogum hapindan olmus cunku o emziren anneler icinmis bende emzirmeyi bitirdigim icin ve hala ona devam ettigim icin olmus baska bi ilac verdi onu kullaniyorum 3 gundur ama hala kanamam var kasik ve karin agrilarimda var bi kac gun daha gecmezse kendi dogum doktoruma gidicem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.