Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
fatma tülay
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 396
|
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 17:12 |
doğru söylüyosun deryacım da bazen de içimiz sızlıyo işte...
ama alışacağımızda muhakkak ,
PAROLA : MUTLU ANNE = MUTLU ÇOCUK
|
minik kızım büyüyor :)
|
|
apolat
Kıdemli Üye
Puanlar: 960
|
Gönderim Zamanı: 22 Şub 2008 Saat 02:11 |
ah canım ah hepimiz geçtik aynı yollardan...benim de annem nakıyordu ve annemi bile kıskanıyordum ..ama şimdi ben işten eve geldiğimde gözü benden başkasını görmüyor..özlemle sarılıyor bana ...evet belki bir çok ilkini göremedim ama o her zaman annenin hayatındaki en özel kiş iolduğunu anımsıyor ve her an hissettiriyor bana...sonuçta onlar için açlışıyoruz...önemli olan eve döndüğümüzde bu açığı kapatmamız..
|
|
|
Nilgün1
Elmas Üye
Puanlar: 6026
|
Gönderim Zamanı: 22 Şub 2008 Saat 15:41 |
güzel arkadaşım, ileride sabahları arkandan ağlamaya başlayacak,kucağından inmeyecek o zaman ne yapacaksın,lütfen topla kendini.
bak çalışan anneler olarak hepimiz anne bebek sitelerine attık kendimizi,niye? paylaşalım,azaltalım kırgınlıklarımızı diye...
|
|
bengisu
Kıdemli Üye
Puanlar: 1598
|
Gönderim Zamanı: 22 Şub 2008 Saat 19:20 |
evet ya ben şu a daha izinliyim ve daha başlamama işe çok var ama şimdiden acısı çöktü içime günler çok çabuk geçiyor.çalışan anneler moralini yüksek tutsun ki bizimde moralimiz iyi olsun bize iyi örnek olsunlar yoksa çıkamayız bu işin içinden birbirimize destek olalım bencede sıkıtımızı azaltalım
|
|
|
Nilgün1
Elmas Üye
Puanlar: 6026
|
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2008 Saat 11:22 |
Allah ım benim kızım bu sabah nasıl ağladı anlatamam, ağlama birtanem yanındayım diyorum,bu sefer o başlıyor ağlama anne ağlama... tabi duygular şelale, eliyle göğsüne vuruyor,kendini işaret ediyor: şu Tuana yı al,al akkabılarımı giyelim,montü giyelim kucaaa al...
apartmanda herkes uyandı ben evden çıkana kadar Tuana nın ağlamalarına
|
|
sengul
Pırlanta Üye
Puanlar: 10127
|
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2008 Saat 14:45 |
Arkadaşlar bende öğretmenim. diğerlerine göre biraz daha sanşlıyız. en azından 18,00da veya 19,00 gibi evde olmuyoruz.
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
|
meleğim
Katılımcı Üye
Puanlar: 331
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2008 Saat 10:39 |
ARKADAŞLAR BENDE ÇALIŞAN BİR ANNEYİM KIZIM 6,5 AYLIK.BENDE ÇOK ZORLANDIM .HER SABAH EVDEN ÇIKARKEN AĞLADIM .KENDİMİ ÇOK YIPRATTIM .AMA Bİ ÇARE OLMADI .ŞİMDİ ALIŞTIM .KENDİMİ MOTİVE ETTİM .KIZIM İÇİN ÇALIŞIYORUM .AKŞAM OLUNCA EVE KOŞA KOŞA GİDİYORUM .ZAMANIMI ONUNLA DOLU DOLU GEÇİRİYORUM .ODA ALIŞTI .ÇOK ŞÜKÜR BAKANIMIZ VAR .YA OLMASA .GEÇİM SIKINTISI ÇOK ZOR .ALLAH HEPİMİZE SABIR VE KOLAYLIK VERSİN .
|
http://lilypie.com] [/url]
|
|
ALPELLA
Pırlanta Üye
Puanlar: 12205
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2008 Saat 17:38 |
Öf Nilgün mümkünse sen duygusal konulrda fazla takılma bitiriyorsun bacım seni. Duygularını da çok güzel ifade ediyorsun amaaaaaaaa ben her seferinde salya sü mük offfffffffffff offfffffffffffffffffffffff
|
|