Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyuyamama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyuyamama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cannisa24 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Konu: uyuyamama
    Gönderim Zamanı: 12 Ara 2007 Saat 19:54
merhaba özlem hanım 
bebeğim 3aylık bizim tek problemimiz uykuya dalmada.ağlıyor ve yerinde yatmak istemiyor.bazen salllıyorum bazen kucakta uyuyor emzik almıyor elini emiyor uyutup yataga koyunca uyanıyor nasıl düzene girer uyku problemimiz? kolay gelsin şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2007 Saat 20:45
bu dönemlerinde bebeklerin uykuyya dalma sorunları olur ve bu sorunlar bebeğiniz büyüyüp etrafını fark etmeye ve incelemeye başladıkça artar. sallanan bir koltukta uyutmayı deneyebilirsiniz, müzik, ninni gibi yöntemleri kullanabilirsiniz, ancak ilk bir yılda  zaman zamna uyku sorunları yaşamanız normaldir. emziğe alıştırmak işinizi kolaylaştırabilir. kolay gelsin
özlem
Yukarı Dön
cannisa24 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 01:09
ilginize teşekkür ederim özlem hanım emziğe alıştırmayı çok denedim uğraşıyorum hala ama almıyor emziğe alıştırmanın yolu nedir?ben bildiğim şeyleri uyguladım başaramıyorum .birde ben 2hafta sonra işe başlayacağım acaba bakıcı nasıl uyutacak nasıl davranmalı bebeğimi uyuturken yardımcı olursanız sevinirim bu konudakaygım üzüntüm büyük..........
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.