Ozlem hanim, benim kizim da yarin 22 aylik. Bu sorun bizde de var. Ayaktayi sallamayi biraktigimdan beri gece 01:00, 01:30 u buluyor uyumasi... Tekrar ayaga almak istemiyorum o yuzden bu saatlere kadar uyutmaya calisiyorum. Erken de yatirsam gecte yatirsam 12'den asagi uyumuyor. Dun aksam babasi uyutmaya calisti, hikaye anlatti, konustu. Banamisin demedi uyumadi. Tekrar ben aldim yanima, ne kadar guzellikle dil doktuysem uyumadi. En son kizdim ondan sonra arkasini dondu uyudu.... Guzellikle uyumasi icin konustukca o daha cok konusmak istiyor. Kendi basina yatmiyor, dediginiz gibi oyuncaklarini vermek yalniz birakmak ise yaramiyor. Isigi kapatip ben yatiyorum, diye yatiyorum bu sefer de yanima gel diye agliyor, ya da yanima geliyor aglayarak... Ama oyle mizildanma gibi degil, gecenin o vakti sopayla dovmusum gibi bagirarak agliyor. Aynen arkadasin dedigi gibi, uykusu var ama surekli kendisiyle konusmami istedigi icin uyumuyor. Konusuyorum yine de uyumuyor.
Su son bir haftada uyku konusunda sinirlerimi cok fazla zorlamaya basladi... Ben ne yapayim?
Düzenleyen Elif Hansa - 24 Kas 2008 Saat 11:27