Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyusun diye ilaç kullandınızmı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuuyusun diye ilaç kullandınızmı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şeyme Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 133
Mesajın Direkt Linki Konu: uyusun diye ilaç kullandınızmı?
    Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 01:19
arkadaslar merhaba 14 aylık ir oglum var ve 14 aydır gece 2 saatte bazen 1 saatte bir kalkıp emmek istiyor.yani sabaha kadar uyudugunu bilmiyorum bu durumu doktorumla paylastıgım da aglat işte emirme su ver falan dedi.hepsini denedim olmadı en sonundada si....n diye bir ilaç ver dedi.sizler hiç ilaç kullandınız mı ne kullandınız?çalıştıgım için çok zor durumdayım uykusuzluk mahvediyor...

Düzenleyen fatoş - 04 Eki 2008 Saat 01:26
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 10021
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 02:28
ben ilaç falan kullanmadım çok zahmet çektim ama kullanmadımSmileiçim rahat etmezdi gönlümde el vermezdi açıkcası sonucunda bir ilaç kullanacak

gece yatarken muhallebi tarzı doyurucu birşeyler vermeyi denedinmi?belki bu şekilde doyar tam bi uyku çeker belkide acıkıp uyanıyordur
emzik kullanıyormusun?kullanmıyorsan seni yalancı meme olarak görüyor gibime geldi
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
gülgün Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1398
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 06:40
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

ben ilaç falan kullanmadım çok zahmet çektim ama kullanmadımSmileiçim rahat etmezdi gönlümde el vermezdi açıkcası sonucunda bir ilaç kullanacak

gece yatarken muhallebi tarzı doyurucu birşeyler vermeyi denedinmi?belki bu şekilde doyar tam bi uyku çeker belkide acıkıp uyanıyordur
emzik kullanıyormusun?kullanmıyorsan seni yalancı meme olarak görüyor gibime geldi
benim oğlanda bir ara benim göğsüme dadanmıştı.yanımda yani göğsümde emerken yatmak istiyordu vede sabaha kadar uyumazdı dediği gibi muhallebi gibi bişiler verde karnı doyarsa tam olarak en azından biraz daha oda sende daha rahat uyursunuz
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 08:05
Ben 14 ayına kadar kızımın gazından çok çektim, çok sık uyanıyordu ama asla ilaç kullanmayı düşünmedim Confused
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3965
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 10:34
eşim bazen şaka yollu söyler "bak meryem ilaç dayayallım" diye şakasına bile kızarım açıkcası.TongueTongueTongueTongue

başka yollar denemeye çalış şeyme en basit bir şurubu bile kullanırken 40 kere düşünüyoruz kaldı ki bir uyku ilacı...

nereye kadar uyku ilacı verilebiir ki...

ayrıca neden uyumuyor
çok mu sıcak
karnı mı aç
ortam çok mu sesli
ortam çok mu aydınlık
bir yeri mi aağrıyor
bir şey den mi korktu
yatak mı rahat değil

muhakkak bir sebebi vardır

Yukarı Dön
cadıkızım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 328
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 12:11
senanın uyku sorunu olmadı hiç ama olsa ilaç kullanmayı düşünmezdim. acıktığı için kalkabilir bence gece maması ver tok tutar dahaz az uyanır tabi başka bir sorunu yoksa.
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 12:15
cnm o söylediğin ilacı biliyorum,ama sen onun içeriğini biliyomusun Confusedo bir antihistaminikConfuseddirek beyni etkileyen  bi ilaç,ayrıca porspektüsünde saman nezlesi için diye yazılıConfusedConfusedçook net biliyorum çünkü onun yan etkisi uyku ve iştah,oğlum çok iştahsız olduğu için dr. verdi aldık ama içeriğini okuyup bi iki drç arkadaşlada görüşünce kesinlikle vermedim duruyo hala,varsın uykusuz kalayım onun sağlığı çok daha önemli ,çok mecbur kalmadıkça oğlum grip bile olsa ilaç kullanmıyorum,arkadaşlarında dediği gibi ilaca dayatma ,kesinlikle bi sebebi vardır anne olarak sen bunu hissedersin ,sebebi bulmaya çalış ve pna göre hareket et,ilaç en son başvuracağın şey olsun,hatta hiç başvurma..
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5270
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 13:06
bende ege' den çok çektim uyku konusunda doğduğundan beri 2 senedir Egede kalkar hep su içer süt içer bazen kalkar oyun oynarız 1 saat sonra yine yatar sabahta 7 dedimi ayaktadır ama bana hiç zor gelmez ilaç içirmeyide hiç düşünmedim ConfusedConfusedConfused 

SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.