Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
şeyme
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 133
|
Konu: uyusun diye ilaç kullandınızmı? Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 01:19 |
arkadaslar merhaba 14 aylık ir oglum var ve 14 aydır gece 2 saatte bazen 1 saatte bir kalkıp emmek istiyor.yani sabaha kadar uyudugunu bilmiyorum bu durumu doktorumla paylastıgım da aglat işte emirme su ver falan dedi.hepsini denedim olmadı en sonundada si....n diye bir ilaç ver dedi.sizler hiç ilaç kullandınız mı ne kullandınız?çalıştıgım için çok zor durumdayım uykusuzluk mahvediyor...
Düzenleyen fatoş - 04 Eki 2008 Saat 01:26
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 10021
|
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 02:28 |
ben ilaç falan kullanmadım çok zahmet çektim ama kullanmadım  içim rahat etmezdi gönlümde el vermezdi açıkcası sonucunda bir ilaç kullanacak
gece yatarken muhallebi tarzı doyurucu birşeyler vermeyi denedinmi?belki bu şekilde doyar tam bi uyku çeker belkide acıkıp uyanıyordur
emzik kullanıyormusun?kullanmıyorsan seni yalancı meme olarak görüyor gibime geldi
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |
gülgün
Kıdemli Üye
Puanlar: 1398
|
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 06:40 |
ifakat Yazdı:
ben ilaç falan kullanmadım çok zahmet çektim ama kullanmadım içim rahat etmezdi gönlümde el vermezdi açıkcası sonucunda bir ilaç kullanacak
gece yatarken muhallebi tarzı doyurucu birşeyler vermeyi denedinmi?belki bu şekilde doyar tam bi uyku çeker belkide acıkıp uyanıyordur
emzik kullanıyormusun?kullanmıyorsan seni yalancı meme olarak görüyor gibime geldi |
benim oğlanda bir ara benim göğsüme dadanmıştı.yanımda yani göğsümde emerken yatmak istiyordu vede sabaha kadar uyumazdı dediği gibi muhallebi gibi bişiler verde karnı doyarsa tam olarak en azından biraz daha oda sende daha rahat uyursunuz
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16089
|
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 08:05 |
Ben 14 ayına kadar kızımın gazından çok çektim, çok sık uyanıyordu ama asla ilaç kullanmayı düşünmedim
|
|
 |
meryem
Altın Üye
Ali İlber'in annesi
Puanlar: 3965
|
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 10:34 |
eşim bazen şaka yollu söyler "bak meryem ilaç dayayallım" diye şakasına bile kızarım açıkcası.     başka yollar denemeye çalış şeyme en basit bir şurubu bile kullanırken 40 kere düşünüyoruz kaldı ki bir uyku ilacı... nereye kadar uyku ilacı verilebiir ki... ayrıca neden uyumuyor çok mu sıcak karnı mı aç ortam çok mu sesli ortam çok mu aydınlık bir yeri mi aağrıyor bir şey den mi korktu yatak mı rahat değil muhakkak bir sebebi vardır
|
|
 |
cadıkızım
Katılımcı Üye
Puanlar: 328
|
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 12:11 |
senanın uyku sorunu olmadı hiç ama olsa ilaç kullanmayı düşünmezdim. acıktığı için kalkabilir bence gece maması ver tok tutar dahaz az uyanır tabi başka bir sorunu yoksa.
|
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21227
|
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 12:15 |
cnm o söylediğin ilacı biliyorum,ama sen onun içeriğini biliyomusun  o bir antihistaminik  direk beyni etkileyen bi ilaç,ayrıca porspektüsünde saman nezlesi için diye yazılı   çook net biliyorum çünkü onun yan etkisi uyku ve iştah,oğlum çok iştahsız olduğu için dr. verdi aldık ama içeriğini okuyup bi iki drç arkadaşlada görüşünce kesinlikle vermedim duruyo hala,varsın uykusuz kalayım onun sağlığı çok daha önemli ,çok mecbur kalmadıkça oğlum grip bile olsa ilaç kullanmıyorum,arkadaşlarında dediği gibi ilaca dayatma ,kesinlikle bi sebebi vardır anne olarak sen bunu hissedersin ,sebebi bulmaya çalış ve pna göre hareket et,ilaç en son başvuracağın şey olsun,hatta hiç başvurma..
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
ezel
Elmas Üye
Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod
Puanlar: 5270
|
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2008 Saat 13:06 |
bende ege' den çok çektim uyku konusunda doğduğundan beri 2 senedir Egede kalkar hep su içer süt içer bazen kalkar oyun oynarız 1 saat sonra yine yatar sabahta 7 dedimi ayaktadır ama bana hiç zor gelmez ilaç içirmeyide hiç düşünmedim  
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
 |