Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyum

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zerrin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 21 Tem 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 78
Mesajın Direkt Linki Konu: uyum
    Gönderim Zamanı: 21 Eki 2007 Saat 12:02
merhabalar...
 
ben 24,10,1980 saat 23:00 civarıkocaeli gölcük, eşim 10,11,1977 09:05 İstanbul kızımız da 14.08.2007 saat 21:25  istanbul doğumlu;
 
sizce ne olur bizim halimiz? Smile


Düzenleyen zerrin - 21 Eki 2007 Saat 12:09
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2007 Saat 00:07
Orjinalini yazan: zerrin zerrin Yazdı:

merhabalar...
 
ben 24,10,1980 saat 23:00 civarıkocaeli gölcük, eşim 10,11,1977 09:05 İstanbul kızımız da 14.08.2007 saat 21:25  istanbul doğumlu;
 
sizce ne olur bizim halimiz? Smile
Merhaba Zerrin,
Haliniz gayet iyi gözüküyor:)) İç dinamizi yüksek bir ailesiniz. Siz ve eşiniz Akrep burcundan olmakla birlikte farklı dönemlerde dünyaya geldiğiniz için durum biraz değişik. Her burç 10 ar derecelik "dekanat" dediğimiz bölümlere ayrılır. Siz Akrebin birinci dekanatında dünyaya gelmişsiniz. Yani üzerinizde Plüto'nun etkisi büyük. Güçlü, tutkulusunuz. Ay burcunuz Boğa, yükseleniniz ise Yengeç. Eşiniz yine Akrep ancak ikinci dekanatında dünaya geldiği için üzerinde Neptün yani Balık burcu etkisi daha yoğun. Bu da onu daha yumuşak, şefkatli, hayal dünyası geniş biri yapıyor. Yükseleni Yay ve yükselen aksı üzerinde yine Balık burcunun yönetici gezegenlerinden Neptün var. Bu da üzerindeki Balık etkisini iyice belirginleştiriyor. Eşinizin Ay burcu yine Akrep.
 
Kızınıza gelince, Aslan burcu, dekanat itibariyle üzerinde Mars'ın etkisi yoğun. Ay'ı Başak'ta. Yükseleni ise Balık.
 
Eşiniz ile uyumunuz çok iyi gözüküyor. Zihinsel olarak birbirinize hitap ediyorsunuz. Pek çok ortak ilgi alanınız ve hobileriniz olabilir. İşbirliği ve paylaşmılarda zorlanmazsınız. Eşiniz sizi pek çok konuda yüreklendirebilir. Ayrıca, ilişkiler astrolojisinde çok önemli sayılabilecek bir kaç açı oluşumuna sahipsiniz. Eşinizin üzerinde güçlü bir etkiye sahipsiniz. Aranızda güçlü bir çekim var. Doğal bir arkadaşlık duygusuyla hareket ediyor olabilirsiniz. Aranızda eğlenceli, keyifli bir yakınlık olabilir.
Çocuğunuz özel bir açıyla dünyaya gelmiş. Haritasında yığılım dediğimiz bir gezegen birikimi var. Güçlü, yoğun bir kişilik. Fark edilmek, onaylanmak, parlamak isteyen bir kişilik olacak. Ay burcunun Başak olması nedeniyle içinde doğal bir çalışma ve verimli olma isteği olabilir. Bir şeyler başardığında, başkalarının da yararına sunacağı birşeyler yaptığında kendini iyi hissedecektir. Biraz eleştirel, kusursuzluk peşinde biri olabilir. Duygularını anlamak yerine onları refleks olarak düzeltmek yoluna gidebilir. Reddedilmekten ve duygusal olarak yaralanmaktan çok korkar. Karmaşa, karışık duygular aklını karıştırabilir. Herşeyi dikkatli bir şekilde organize etmek, düzenlemek ihtiyacında olabilir. Anne ve babayla uyumu güzel.
Tek sorun aşırı hareketliliği veya tutturmaları olabilir. Ateş elementi haritasında çok yoğun. Hemen canı sıkılıp başka bir konuya atlamak isteyebilir.
 
Ailenizdeki huzur ve keyfin devamı dileğiyle... Bebeğinizi sevgiyle, güle güle büyütün.
 


Düzenleyen Gamze Özşahin - 31 Eki 2007 Saat 00:29
Yukarı Dön
zerrin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 21 Tem 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 78
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2007 Saat 14:45
çok teşekkürler Gamze hanım. çok hoş şeyler duydum... harikasınız... :))
 
sevgiyle...
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2007 Saat 20:17
Orjinalini yazan: zerrin zerrin Yazdı:

çok teşekkürler Gamze hanım. çok hoş şeyler duydum... harikasınız... :))
 
sevgiyle...
 
 
Ailenize mutluluklar ve sevgiler diliyorum. Güzel sözleriniz için sağolun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.