|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SezinG ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2016 Saat 17:36 |
Merhaba Kadir Bey
Sizinle Alisanın el ayak ağız hastalığı ve iye si için bayramda yazışmıştık, çok şükür atlattık. Ama kreşe gittiği için sürekli hasta ve şu andada boğazda hafif bir şişlik var ve genzide dolu, sesi epey bir kalın çıkıyor. Ateş, burun akıntısı, kulak ağrısı falan yok. Hocam viral hastalıklarda ne yapacağımı sizden ögrendim fakat Alisa yaklaşık 1 aydır ağzı açık uyuyor ve uyku apnesinde olduğu gibi uykuda sürekli nefesi kesiliyor ve horluyor. Çok korkuyorum, birşey olacak diye uyumuyor, sürekli çocuğu kontrol ediyorum. Bu durum için, yani nefes alışı rahatlatmak için yastıgı yükseltiyorum, cold mix kullanıyorum, yatmadan mutlaka serum fiz. damlatıyorum ama hiç faydası olmuyor. Kulak ağrısı yok ama 3 gün iliadin damla kullansam faydası olur mu? Başka bir sorun olabilir mi? Lütfen yardımcı olur musunuz, başka ne yapabilirim? Zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler.. |
|
SezinG
|
|
![]() |
|
SezinG ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yazmyı unuttum, 43 aylık, 16,50kg, 102cm
|
|
SezinG
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyku apnesini nasil ve neye dayanarak soyluyorsunuz?? Morarmasimi oldu? Uyku trasesine mi bakildi?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır hocam morarma yok sadece nefesi kesilir gibi oluyor
|
|
SezinG
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yani oyle; konulmus bir teshis yok!!! Iliadin kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|