Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uykuda nefesi kesiliyor
  SSS SSS  Forumu Ara Arama  Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumUykuda nefesi kesiliyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SezinG Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 56
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı SezinG Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Uykuda nefesi kesiliyor
    Gönderim Zamanı: 18 Tem 2016 Saat 17:36
Merhaba Kadir Bey
Sizinle Alisanın el ayak ağız hastalığı ve iye si için bayramda yazışmıştık, çok şükür atlattık. Ama kreşe gittiği için sürekli hasta ve şu andada boğazda hafif bir şişlik var ve genzide dolu, sesi epey bir kalın çıkıyor. Ateş, burun akıntısı, kulak ağrısı falan yok. Hocam viral hastalıklarda ne yapacağımı sizden ögrendim fakat Alisa yaklaşık 1 aydır ağzı açık uyuyor ve uyku apnesinde olduğu gibi uykuda sürekli nefesi kesiliyor ve horluyor. Çok korkuyorum, birşey olacak diye uyumuyor, sürekli çocuğu kontrol ediyorum. Bu durum için, yani nefes alışı rahatlatmak için yastıgı yükseltiyorum, cold mix kullanıyorum, yatmadan mutlaka serum fiz. damlatıyorum ama hiç faydası olmuyor. Kulak ağrısı yok ama 3 gün iliadin damla kullansam faydası olur mu? Başka bir sorun olabilir mi? Lütfen yardımcı olur musunuz, başka ne yapabilirim?
Zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler..
SezinG
Yukarı Dön
SezinG Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı SezinG Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2016 Saat 17:44
Hocam yazmyı unuttum, 43 aylık, 16,50kg, 102cm
SezinG
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120052
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2016 Saat 19:37
Uyku apnesini nasil ve neye dayanarak soyluyorsunuz??
Morarmasimi oldu? Uyku trasesine mi bakildi?
Yukarı Dön
SezinG Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı SezinG Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2016 Saat 20:22
Hayır hocam morarma yok sadece nefesi kesilir gibi oluyor
SezinG
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120052
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2016 Saat 04:25
Yani oyle; konulmus bir teshis yok!!!
Iliadin kullanin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.