|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Brcncvk86 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Brcncvk86
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mar 2016 Saat 21:10 |
Kadir Bey merhaba 2011 doğumlu kızım salı sabahı ateşlendi 3 gün ateşini ibufenle kontrol altında tutarak 3 gün iliadîn kullandım, perşembe akşamı ateşi düzeldi serum fiz. başladım fakat çarşamba gecesinden dün geceye kadar 3 gündür gece uyuduktan 1-2 saat sonra dönüp boşluğa tekme ve yumruk atıp inler gibi bağırıyor 5-10 dskika aralıklarla sabah 4-5 e kadar.uyandırıp bir yerin mi ağrıyor diyorum yok diyor ateşi de yok ibufenin yan etkisi olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120055 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ibuprofen surup icinde; Sodium Benzoat vardir.. Vucutta, Benzyl alkol'e donusur ve benzer davranislara sebep olabilir. 2- Bazi virusler, sinir uclarini tutarak, algilamalarda bazi bozukluklara sebep olabilirler.
Ates icin daima, Calpol veya benzerlerini kullanin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|