Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uykuda dıs gıcırdatma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuykuda dıs gıcırdatma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 430
Mesajın Direkt Linki Konu: uykuda dıs gıcırdatma
    Gönderim Zamanı: 20 Tem 2010 Saat 15:51
hocam merhaba;23 aylık bır oglum var.cok ıyı kalplı cok merhametlı cok sevecen bır cocuk.durup durup oper mesela cevresındekılerı.hocam 4 yasında bır yegenım var cok yakınız vaktını hep onunla gecırıyor onu cok sevıyor.o ıse ogluma karsı asırı agresıf sınırlı davranıyor bunu engellemeye calıstık yanı yegenımlede vakıt gecırmeye ona nasıl davranıyorsak yegenımede o sekılde davrandık.bazı seylerı gormezden gelmeye calıstık oglum zarar goruyor olsa dahı ama nafıle.cok kotu davranıyor bızımkı onu eve cagırıyor oynuyorlar bı sure sonra yegenım yıne ıtıp kakmaya baslıyor bızımkı ıse butun bunlara karsı gıdıp onu opuyor sarılıyor.yegenım yalanda soyluyor evde bısı olsa utku yaptı dıyor.kısacası oglumda bu tahrıkler sonucu vurmaya basladı ılk once vuruyor sonra gelıp opuyor.onun gıbı yerlere yatıp aglamaya basladı.uzum uzume baka baka hesabı oglum ılerde yalanda soylemeye baslıycak dıye korkuyorum.ona karsı koyamadıgı gucunun yetmedıgı zamablarda ıse hırsını bızden alıyor.ozellıkle babasını kullanıyor.yemek saatınde babasına kosuyor babasını gordugunde yapmadıgı mızmızlıkları yaramazlıkları yapmaya ve bagarmaya baslıyor.gecelerı ıse uykusundan bagırarak uyanıyor sarılıyorum opuyorum ama benı ıstemıyor babasınıda ıstemıyor oyle yatakta bas bas aglıyor.dıslerının gıcırdatması ıse cabası benı uykumdan uyandıracak seslılıklte dıslerını acaıp gıcırdatıyor.hocam oglum gelısımıde gerıde.henuz renklerı hayvanları tam tanımıyor.masal anlatmamı kıtap okumamı resımlere bakmamızı hıcbırını ıstemıyor dalga gecıp kacıyor.oyuncaklarlada oynamıyor.tek ısı cekmecelerı karıstırmak dolapları bosaltmak babasının alet takımını kurcalamak.esyaları kırmak dokmek.anne acınnı atınnı su taam kendı adını ıkı gundur soylemeye basladı,bırde neee efendım yerıne neee dıyor sadece.buda yegenımın eserı.agzını burnunu kulaklarını ayaklarını gostermıyor.ama ayakkabılarını gıyelım kumandayı verırmısın hadı bezını getır altını degıselım bunları anlıyor.bıraz ınatcı bılıyoda soylemekmı ıstemıyor yoksa gercekten bılmıyormu merak edıyorum.fızıksel olarakta takıpte ve gelısımı durdu.subattan berı uzamıyor.butun bunlar psıkolojısının bozuk oldugundan mı kaynaklanıyor.ne yapabılırım?
Yukarı Dön
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 430
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2010 Saat 14:09
hocam cıldırmamam ramak kaldı bu cocuk gunden gune daha beter oluyor.sabır cekmekten dıslerım yamuldu cocugun bu halı benım psıkolojımıde bozuyor.yemek yemek ıstemıyor uyumak ıstemıyor cısını soylemeyı bıldıgı halde lazımlıga oturmak ıstemıyor ınatla altına yapmayı tercıh edıyor oyun oynamak ıstemıyor kıtaplara bakalım resım yapalım dıyorum sureklı bır ıtısme halınde.konusmaya  calısıyorum onunla bı ınat baba demek bıle ıstemıyor soyledıklerımı tekrar etmek ıstemıyor aksama kadar tek yaptıgı bebe bıskuvısı ayran su ıcıp etrafı dagıtmak yastıkları kırlentlerı cekmecelerı babasının alet dolabını benım ıc camasırlarımı kendı dolabını sureklı dagatmak kırmak dokmek ıstıyor.herseye bı aglama bı ıh ıh ıh sureklı cıkardıgı ses bu ıh ı ıh bırde naaaa hayıra naaa dıyor.beynıme ısledı bu ıhlarla naaalar.zaten boyu uzamıyor kılo almıyordu sımdı ınatla daha beter oldu gozlerının altını mosmor dudaklarda renk yok oyle sınır sınır dolasıyo evın ıcınde.catlıycam.Tongue
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2010 Saat 15:38
oğlunuz şu anda halen aynı durumdaysa bir çocuk psikiyatristine başvurmanız çok iyi olur
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.