|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2017 Saat 05:46 |
Kadir bey merhaba .oğlum 13 aylik 11 kilo.dogdugundan beri gaz şikayetimiz var.ama son 2 aydır yuruyor. Hatta hiç oturmuyo.diyebilirim .buna rağmen gecr uykusu çok. Sıkıntılı. .cok sık uyaniyo.2 saatte bir emziriyorum mecburen.kötü kokulu gaz çıkarıyo geceleri.gegiriyo falan.ne yapmalı sizce.nedir derdi anlamadık
Hala gazdan dolayımı uyumuyo.gunduz bi kerede uyutsam Gece uyumuyo. .yarım saatte bir saat başı çığlık. Çığlığa uyanıyor. Deliksiz en fazla 3 saat uyumuştur bu zamana kadar.yardım. edin nolur.ne yapmali
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey az önce oğluma makarna verdim.birazcık elimle koparıp tabi. .4 tane dişi var iki altta iki üstte. .boğazında kalmış olabilir mi.birden zorlanıp bişey çıkarmaya çalışıyor gibi yapmaya başladı. Yüzü kızardı morardı epey zorlandı .çok panikledim.hatta kusturmaya çalıştı.m.kusma di ..su verdim .emzir dim. Aacaba oyun mu yaptı .şimdi uyuyo ama ben çok tedirginim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120023 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 1 kilo fazlasi var.. Asiri yedirmissiniz. Sikayetleri GAZ degil, asiri yemekten... 2- Gazdan degil, asiri yemekten fenaliklar geciriyor.. Az yedirin, beslenme aralarini acin, gunde 4 ogun yedirin, goreceksiniz her seyi duzelecek. SAKIN: Turk cocuk doktorlarina kanmayin, onlar bu yasta bile, 3 saatte bir besletirler!! Ondan sonra da gelsin "hastalar"!!!!! 3- Kati gidalar oyle tepeden inme baslanilmaz!!! Once sut icinde ezilmis, peynir, yumurta karisimi vereceksiniz, arkadan corbalara baslayacaksiniz. Ilk once; acisiz tarhana, sonra suzme mercimek (besamel soslu) ve en son Yayla corbasi vereceksiniz, ANCAK, bunlardan sonra. liymali sebze veya makarna gibi gidalari yogurt karisimi ile verip, sonra tek basina vereceksiniz. Lutfen eski yazdiklarimi okuyun.. Her seyi 78 Milyon'a tek tek anlatamam... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|