Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku problemlerimiz başladı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuuyku problemlerimiz başladı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 789
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2009 Saat 15:41
kızlar daha önce bahsetmişimdir kesn bir yerlerde.. çınar kendi kendine uyuyan bir çocuktu. emzği bırakınca olay bitti.. önce odasında durarak uykuya dalmasını sağladım, sonra elini tutarak sonra da yanına yatarakConfusedConfused ama yanında durma sebebim öyle korkuyor fConfusedlan olamsı değil, yataktan kalkıp salona gelmememsini sağlamakLOL 
neyse bütün yazımız bu şekilde geçti.. sonra ben ona bir i-pod aldımmmmPigPig kulaklıksız veriyorum tabi eline. içinde sevdiği şarkılar.. sesi dışarı verenler var ya onlardan. şimdi artık onunla gene kendi başına uyuyor.. dinleye dinleye süzülüyor.. tabi biraz da gündüz uykusunun kalkmasının da etkisi var. tamamen kaldırdık gündüzleri. hem gündüz 1-2 saat uğraş, hem gece 1-2 saat... ne gerek var. istemiyorsa uyumasın dedim. şimdi geceleri i-poduyla 5-10 dPigkikada uykuya dalıyor.. belki fikir olur size
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2009 Saat 15:41

Evet Nesibe bana da öyle geliyor ama 2 yaşındaki bir çocuğunda gündüz 1-2 saat uyuması gerekli değil mi?yoksa nasıl büyüyecekler onu da bilmiyorum.

Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2009 Saat 15:45
Uyusun tabi keske Elifte uyusa ve aksam da guzelce yatsa...
Uyusun ama 1 saat uyumaya alışırsa gündüz, belki sorun daha kolay cözülür. Uykusu bölündüğü için huysuzluk yapacaktır da ona da sabredecek bakan kişi, bir kaç günde alışacak.
Tabi siz bilirsiniz yine... Bak Elife büyüyor, 1 senedir gündüz uykusu yok ConfusedLOL
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2009 Saat 15:49
gündüz uykusu işkenceye dönüşüyorsa bence de kalkmalı yaa.. yazın belki gene başlarız.. en nihayetinde yazlıkta falan olunca sabah deniz, ardından kahvaltı falan ağırlık basıyor çocuga.. tabi bana daLOLLOL hem gece de geç oluyo.. ama kışın öyle mi 5te kararıyor hava.. amaaann büyürler nolcak. hem büyüme hormonu güneşsiz ortamda karanlıkta salgılanıyor yaa.. 9da uyuyup tüm geceyi uykuda geçiriyor işte fena mı. sabahın da kör saatinde kalkmıyor hem.. ben gece gidip yanına yatmaya razıyım.. sonradan psikolojLOLk olarak başka etkileri olmasın daConfusedConfused
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2009 Saat 10:08
Kızlar çıldırmak üzereyim,Ozan gece uyuyamıyor,kendi yatağına hiç yatmıyor,naparsa yapsın deyip yatırıyorum ama çığlıklarından eşim dayanamıyor bana kızıyor niye ağlatıyorsun diye,zorla uyuttuktan sonra gece yarısı uyanıp yanımıza gelmek istiyor,yanımızda ne o ne de biz uyuyabiliyoruz rahat,ne yapayım lütfen bi akıl verinCry
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2009 Saat 10:37
burcucum bende ı phone uçak moduna getirip her akşam öyküyü bu sayede uyutuyorum LOLLOLLOL
bu ara favori volkan konak. resmen şarkılarını ezberledi bi yandan uyumaya çalışıo bi yanda bağıra bağıra söylüoTongue eyetmen beni ayatman beni aynalal (eyletmeni ağlatman beni aynalar aynalar)Big smileBig smileBig smile
bilge malesef sorun bizde de devam uyumasında sorun yok yani 5-10 dk malesef sallayarak uyututorum öbür türlü en az 1 saat oda bizim yanımızda uyuyacak CryCry
neyse yatağına yatırıyorum. gece muhakkak 5-6 gibi uyanıo ve yanımıza gelmek isitiyo. düşün koca yatağını bile odamıza aldık. sıkıntı oluo die. çalıştığım için banada çok zor gelio sabah 6.30 da kalk dün gece mesela uykuya dalması çok zor oldu. gece birde baba babaaa diye başladı ağlamaya uyutup yerine koyum dedim nerde ConfusedConfusedConfused yanımıza yattı uyudu..
arkadaşlar bir çözüm bu yanımızda yatmaları ne zaman bitireceğiz ConfusedConfusedConfused
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2009 Saat 13:20
Nazlı, ben de çok çaresiz kalınca telefonu uçuş modunda veriyorum. bu annelerin aklı hep aynı çaıyor galibaLOL ama bence telefonunu eskitme dogubanktan al bir i-pod ver onun olsunLOLLOL

Bilge valla zor işin arkadaşım yaa. sanırım o bağırmalar olmadan düzene girmez o iş.. babacıgı da dayanamıyo ama biraz sabretmek gerekecek.. ben de bebekken ağlaya ağlaya alıştırmıştım. ama şimdi o işi yapamıyorum komşular dicek çocuk dana kadar olmuş ne ağlatıyosun, rahatsız ediyosun bizi dicekBig smile valla işin içinden çıkılmıyor. teori herşeyde işe yaramıyor. şimdi de tam bilinçlendiler bu lkonuda eğitmek zor.. kolay gelsin ben bir çözüm bulamadımUnhappy
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 789
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.