Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
zehra
Kıdemli Moderatör
"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9036
|
Gönderim Zamanı: 18 May 2009 Saat 17:57 |
burcucum bana beraber aynı yatakta yatmak doğru gelmiyor ..yani aynı ilk sallamadan uyutmaya alıştırdığındaki kararlılığını gösterirsen mutlaka geçecektir bu durumu ..bende bi ara zeynepi yerde uyutmaktan vazgeçirmek içn bizim yatakta uyuması iin beraber yatağa gidiyoduk 3-5 gün böyle uyudu ama farkettim aynı yatakta uyumanın ötesinde bana dokunmadan uyumamaya başladı hemen bıraktım o durumu çünkü uyurken bana alışması en son istediğimşeydi ..
beraber uyumaya çabuk alışıyorlar ama zor vazgeçiyolar ben etrafımdan hep böyle duydum ...bence biraz sabret kararlı ol uyanınca yatağına götür biraz yanında dur ama yatma bişekilde alışır benim fikrim budur arkadaşım
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
 |
münevver
Elmas Üye
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi
Puanlar: 4639
|
Gönderim Zamanı: 18 May 2009 Saat 19:25 |
burcu hangi ilacı kullanıyon..benım oğlan ürtiker den dolayı zyt....veya All...kullandı.belki senınkının içindekı antihistamık dozu azdır.gribal enf. veya soğuk alğınlığı için kullanılan kong...şrp da işe yaramıştı.
nesibe . 6 aydan sonra veriliyo sanırım tam emın değilim ama..
|
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
|
 |
demet
Altın Üye
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ
Puanlar: 2092
|
Gönderim Zamanı: 19 May 2009 Saat 02:24 |
cınar kac yasında bılmıyorum burcu ama cocuklar kendılerını cok ıyı tanıyolar.tuna 3.5 yasın sonlarına dogru ögle uykusunu tamamen bıtırdı.nıyetın yokmus ama bır dene.gece gunduzu ayırt edebılıyolar artık.tabıkı cocukla aynı yatakta yatmak cok dogru degıl.ögle uykusunun saatını kısalmayı deneyebıırsın. 1 saatse 45 dk.ındırebılırsın yada yarım satte.10 dk.bır uyku bıle onların enerjılerını toplamaya yetıyor inan.tuna sabah kacta kalkarsa kalksın gece bız gırmeden yataga oda gırmıyor... cok sasıyorum enerjılerın dogrusu..kolay gele arkadsım..
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 19 May 2009 Saat 09:12 |
doğrusun zehroş yaa.. ben de çok uygun bulmuyorum ama yorgun düştüm artık. uyuyayım da nasıl olursa olsun dedim.. ya ama birden oldu bunlar.. herkes şaşıp kalıyordu kendisi uyumasına.. hiç korkmuyor diye falan.. gerçi korkmuyor.. mesela bizim evimizde hiç gece lambası yanmaz.. çınarın odasında da.. bazen yanımıza geldiğinde kendi ışığını açmış oluyor.. bazen açmamış oluyor.. zaten ben düğmeden açılan ışığın avizesindeki ampulü gece lambası ampülü koydum.. gece benim girip çıkmam gerekirse onu açıyorum, çıkarken kapatıyorum..
Düzenleyen burcu - 19 May 2009 Saat 09:14
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
burcu
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 May 2009 Saat 09:13 |
sabrina Yazdı:
burcu hangi ilacı kullanıyon..benım oğlan ürtiker den dolayı zyt....veya All...kullandı.belki senınkının içindekı antihistamık dozu azdır.gribal enf. veya soğuk alğınlığı için kullanılan kong...şrp da işe yaramıştı.
nesibe . 6 aydan sonra veriliyo sanırım tam emın değilim ama.. |
zyr.. kullanıyorum ben canım
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
burcu
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 May 2009 Saat 09:21 |
demsa Yazdı:
cınar kac yasında bılmıyorum burcu ama cocuklar kendılerını cok ıyı tanıyolar.tuna 3.5 yasın sonlarına dogru ögle uykusunu tamamen bıtırdı.nıyetın yokmus ama bır dene.gece gunduzu ayırt edebılıyolar artık.tabıkı cocukla aynı yatakta yatmak cok dogru degıl.ögle uykusunun saatını kısalmayı deneyebıırsın. 1 saatse 45 dk.ındırebılırsın yada yarım satte.10 dk.bır uyku bıle onların enerjılerını toplamaya yetıyor inan.tuna sabah kacta kalkarsa kalksın gece bız gırmeden yataga oda gırmıyor... cok sasıyorum enerjılerın dogrusu..kolay gele arkadsım.. |
canım çınar 2 yaşını yeni bitirdi.. öğle uykusunu kaldırmamız mümkün değil şu etapta.. çünkü bu sefer akşam 6-7 gbi sızıp kalıyor.. misal onu da eskiden yapmazdı.. uykusu gelince belli ederdi ama oyalayınca otururdu bizimle.. onun için çok farektmezdi ama bize zor olurdu tabi.. hiç boşluksuz oyun  
ancak şimdi akam saatlerinde nerede olursa olsun bayılıp kalıyor.. onu engelleyemem tabi.. o saatte de çok kısa da uyusa gene baya geç. yatıyor..
ya diyorum ya işin enteresan kısmı hafta sonu istanbula falan gidiyorz.. 1-2 gün başka evde kalıp döndüğünde 4-5 gün süper gidiyor. odasını mı özlüyor nee.. sonra gene bozuluyor.. ama dediğin gibi öğlen uykusunu kısaltmak belki iş görür. akşam yatışı da genelde zor bile olsa şaşmaz. en geç 10,30 da uyur..
aslında biz galiba şu 2 yai sendromunun uyku sorunlarını yaşıyoruz.. diğer problemleri çözdük bir şekilde ama en sona uyku sorunu kaldı.. uykudan ziyade bizimle yatma isteği.. kendi kendine geçeceğini umuyorum.. sağol arkadaşım 
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
münevver
Elmas Üye
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi
Puanlar: 4639
|
Gönderim Zamanı: 19 May 2009 Saat 10:39 |
burcu Yazdı:
sabrina Yazdı:
nesibe . 6 aydan sonra veriliyo sanırım tam emın değilim ama.. |
zyr.. kullanıyorum ben canım |
acaba sabah erken versen öğle uykusunu daha erkene alır ,aksamda yorgunluktan uykusu gelir sanırım ne dersin?
|
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
|
 |
ilal
Altın Üye
Puanlar: 3036
|
Gönderim Zamanı: 19 May 2009 Saat 10:51 |
yaw münevver ufaklığı nasıl uyutuyon demedin gitti
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |