Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku problemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyku problemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
deniz1634 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Konu: uyku problemi
    Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2009 Saat 08:50
sevgili doktor bey öcelikle böyle bir forum için minnetarım size...
benim 8.5 aylık bir oğlum var... doğduğu ilk aylarda hemen hemen düzenli olmasada biraz uyku uyuyodu ama hele 3-4 aydır kesinlikle uyku uyumuyor... gece gündüz gık demeden mola vermeden ağlıyo yemeklerini zoraki aç kalmasın die zorla yediriyorum... hele ki bu gece sadece ağladı doktora götürdüm bişeyi yok dio sadece yapılan tahlillerde alerji çıktı gıdaya karşı tedavi gördü aleri yapan gıdalara diikat ediyorum.bana yardım edin ne olur? ne yapabilirim uyuması için uyku yapan şurup almayı bile düşünmedi diilim ama sonra korktum almadım..ewde kayınvalidemlerle oturduum için ayrı odası yok... uyku eğitimi konusunda durumum doğrultusunca denedim olmuyo...ne yapabilirim bu durumda yardımlarınızı bekliyorum... bu arada oğlum 8 ay kontrolunde 10500gr. ve 80 cm boyu var çıktı...
KÜÇÜCÜĞÜM KOCAMAN OLUYOR!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118579
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2009 Saat 10:17
Boyu kilosu maaşallah!! Sakın zorlama, obez yapacaksın. 17 aylık çocuk kilosunda... Gündüz uyutmayın. Çocukların, yaş ilerledikçe günlük uyku süreleri azalır. 8.5 aylık çocukta allerji olmaz, sizi söğüşlüyorlar. Ayrıca 4 yaşından evvel allerji testini sadece sahtekarlar yapar.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2009 Saat 10:22
hocam çok teşekkür ederim yapacağım kesinlikle çok sağolun...iyi çalışmalar...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2009 Saat 11:45
hocam bir sorum daha vardı? aynı yeremi yazmam lazımdı bilemedim kusura bakmayın... 8,5 aylık oğlumun doğduğundan beri pipisi sıyrılmıyo... acaba huzursuzluğunun sebebi olabilirmi? hemen sünnet gerekirmi böyle bir durumda?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118579
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2009 Saat 16:18
Sakın ha sıyırmaya uğraşma yırtarsın. Bazı bebeklerde sünnet derisi pipi başına yapışıktır. Pipisinin boyun kısmından salgılanan "smegma" denilen bu özel sıvı bu yapışıklığı giderir. Siz uğraşmayın. Bir müddet sonra , o yapışık deri kısmında, sanki derinin altında kuru fasulya tanesi varmış gibi bir beyazlık göreceksiniz. İşte bu smegma salgısı, deriyi ayırarak uca kadar gelir ve bazan uç kısmından dışarı akar. Bu kesinlikle cerehat değildir, aldanmayın. Kesinlikle erken sünnete filanda gerek yoktur. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.