Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Hamilelik ve Doğum Sonrası Depresyon & Depresyon
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku hali
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyku hali

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12205
Mesajın Direkt Linki Konu: uyku hali
    Gönderim Zamanı: 24 Ara 2008 Saat 17:37
Merhaba Özlem hanm,

Benim bu seferki sorunum kendimle ilgili. EmbarrassedÇalışan bir bayanım. Haftaiçi evde çok fazla yorgunluğum yok, temizlik  ütü gibi ev işlerini haftasonuna bırakıyorum. İşyerinde de krizden dolayı durgunluk başladı. Bu aralar çevremdeki , işteki, ailemdeki olumsuzluklar nedeniyle kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Kalbim sıkışıyor, daralıyorum böyle bir an bayılacak gibi oluyorum, boğuluyorum sanki, SANKİ BİR EL boğuyor beni ................ Ve son 1 haftadır uykuya aşırı düşkün olmaya başladım hep uyumak istiyorum uyumak uyumak............ Eve gidince 2 çocukla dinlenmek mümkün olmuyor. Yatışım 01:00 - 01:30 u buluyor. Sabah yataktan yorgun kalkıyorum. Çocuklarımın ikiside maalesef 12 den önce uyumuyorlar dün gece uyusunlar diye o kadar bağırdım ki artık büyük oğlum anne neyin var senin niye böylesin bugün dedii silkelendim , utandım ConfusedConfused 

Sanırım bu bede bu kadar yükü kaldırmıyor artık ........ne yapmamı önerirsiniz ? ööyle sıkıntılarını çok içe atan birisi değilim. dostumla paylaşırım genel de olmadı eşimle konuşurum ama bu uyku hali beni mahvediyor.... Bu birr depresyon belirtisi midir? İlaç almama gerek var mı ? ConfusedConfused 

Teşekkürler...
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2008 Saat 22:42
evet bunlar depresyon belirtisi olabilir. ancak tedavi planlamadan önce mutlaka bir psikiyatristin sizi görmesi gerekir
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.