Merhaba Özlem hanm,
Benim bu seferki sorunum kendimle ilgili.
Çalışan bir bayanım. Haftaiçi evde çok fazla yorgunluğum yok, temizlik ütü gibi ev işlerini haftasonuna bırakıyorum. İşyerinde de krizden dolayı durgunluk başladı. Bu aralar çevremdeki , işteki, ailemdeki olumsuzluklar nedeniyle kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Kalbim sıkışıyor, daralıyorum böyle bir an bayılacak gibi oluyorum, boğuluyorum sanki, SANKİ BİR EL boğuyor beni ................ Ve son 1 haftadır uykuya aşırı düşkün olmaya başladım hep uyumak istiyorum uyumak uyumak............ Eve gidince 2 çocukla dinlenmek mümkün olmuyor. Yatışım 01:00 - 01:30 u buluyor. Sabah yataktan yorgun kalkıyorum. Çocuklarımın ikiside maalesef 12 den önce uyumuyorlar dün gece uyusunlar diye o kadar bağırdım ki artık büyük oğlum anne neyin var senin niye böylesin bugün dedii silkelendim , utandım
Sanırım bu bede bu kadar yükü kaldırmıyor artık ........ne yapmamı önerirsiniz ? ööyle sıkıntılarını çok içe atan birisi değilim. dostumla paylaşırım genel de olmadı eşimle konuşurum ama bu uyku hali beni mahvediyor.... Bu birr depresyon belirtisi midir? İlaç almama gerek var mı ?
Teşekkürler...