Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyanıkken emmiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyanıkken emmiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ZEZE1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2010 Saat 23:07
Merhaba,
bizde de aynı sorun vardı, su an bebegim 6 aylık. bizimki de 4 aydan sonra emmeyi reddetmeye baslamıstı, sanırım 4 aydan sonra bebeklerin ilgisi cevreye karsı arttıgı icin boyle oluyor. ben de cok uzulmustum bir daha emmeyecek mi diye.Ben de hep uykuluyken emzirdim. Bence hemen ek seylere gecmeyin. Biz 1 haftadır gectik ek gıdaya. ama ona ragmen artık masallah cok guzel emior, hatta ek gıdadan sonra bile emiyor. Bence gecici bir surec, hic uzulmeyin, 1 aya kadar sizinki de emmeye baslar bence.
Yukarı Dön
tuna77 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 190
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2010 Saat 09:37
merhaba benim oğlumda 4 aylıkken emmeyi reddetti.Bende uyurken verdim hep.Sağık kaşıkla verdim.Şuan 7 ayını bitirdi yavaş yavaş uyanıkkende emmeye başladı.Ama emmediği için süt azalabiliyor.Çünkü benim öyle oldu.Oyüzden kaşığı kabul etmesede sağık derin dondurucuya atın bence ilerde biberonla yada mamaların içine katarak verirsiniz.Tabi sütünüz şimdi iyiyse.Sadece uyurken emmesi süt üretimine yetmiyor.
77
Yukarı Dön
sevdays1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 104
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2010 Saat 13:20
4.ay 400 gr aldı,kilosu alt seviyelerde gezecek artık.daha da bekliyeyim mi ek gıda için.bir taraftan da korkuyorum ek gıdaya geçersem iyice memeyi bırakacak diye. zor bir ikilem.
Yukarı Dön
tuna77 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2010 Saat 13:49
biz 5 aylıkken günde 2 sefer kaşık maması vermeye başladık,ayrıca kaşıkla sağdığımız süttende veriyorduk uyanıkken.Uyurkende emiyordu.Şimdi ise sadece uyurken emiyor uyanıkken çok az emiyor geri kalan kısımda ek gıda veriyoruz.kilo alımıda 700-800 gr .Doktorumuz öyle tavsiye etti bizde memnunuz ..tabii seçim sizin.ek gıdaya başlayınca emmeyide bırakmıyor zaten uyanıkken emmiyorki neyi bırakacak..
77
Yukarı Dön
sevdays1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2010 Saat 14:32
anladım.teşekkürleer.ben de en yakın zamanda  dr gideceğim.biraz bekleyeyim,geçicidir belki diyorum.belki direkt ek gıdalara geçeriz,çorba,yoğurt,meyve vs.sanırım adetin başlamasıyla da ilgili bu meme reddi.hormonlar değişiyor ya.çünkü tam olarak red tarihi benim adetin başladığı haftaya denk.
Yukarı Dön
tuna77 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2010 Saat 20:12

benimki öyle olmadı ama dr.bize olabileceğini söylemişti.Hiç pes etme ama sütününde azalmaması için emmesede sağ sürekli,dondurucuda sakla.sonradan sütün falan azalırsa ki inşallah olmaz,onlar çok işe yarıyor.Sağlıkla büyüt bebeğini..

77
Yukarı Dön
sevdays1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2010 Saat 23:09
teşekkürler,hepimizinki sağlıkla büyüsün.
Yukarı Dön
snowpea Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 126
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 10:25
Merhaba tekrar, 4. ay kilo alımı 400 gr. bira az olabilir ama boyu uzuyorsa doktorlar bunda sorun görmüyor. Benim oglum da emmeyi bıakınca kilo alımında sorun yaşadı. Hatta ek gıdalara geçtik hala çok az kilo alıyor 200-300 gr. maximum aldıgı kilo. Ama boyu uzuyorsa kiloyu sorun etmeyin derim. Yine de tabi doktoruna danışın mutlaka. Ama ek gıdaya geçme konusunda çok acele etmeyin. Adet görme ise kesinlikle çocugu etkiliyor. Çünkü annenin kokusu değişiyor.
Neyse hepimizin çocuklarına saglık ve bol iştah diliyorum Smile

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.