Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ilal
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3128
|
Gönderim Zamanı: 10 May 2009 Saat 14:37 |
bir kız için baba ,dünyasında ki en sağlam kaledir... uzaktada olsa ,yakındada olsa bilir ki babası hep arkasındadır....
babam gittiğinde herşey gitti sanki...korktuğumda beni sakinleştirecek o kocaman el yokoluverdi...
biranda güçsüz,biranda küçücük olmuştum.....
beyzacım yeniden başın sağolsun...mekanı cennet olsun babanın...kelimelerin bittiği anlar bu anlar...tek diyebileceğim güçlü kalman....
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
Beyza
Moderatör
Puanlar: 8752
|
Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 01:39 |
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
|
ilal
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 01:48 |
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
Beyza
Moderatör
Puanlar: 8752
|
Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 02:01 |
evet ilalcim babacim akciger kanseriydi maalesef:(( gecen sene mayis ayinda konulmustu kanser tanisi :(( 11 ay yasadi bu hastaligi ögrendikten sonra.... Babam bu 11 ay icerisinde 1 defa bile suram agriyor,buram sizliyor,sancim var filan hicbisiy demedi.Iyiye gittigini söylüyordu doktorlar,bizlerde saf gibi inaniyorduk niyeyse :(( Acim cok taze simdi böyle düsünüyorum ileride dedigin gibi acim hafifleyecek ama cok özlüycem ben babami be Ilalcim :((( O benim arkadasimdi, sirdasimdi:((( simdi ben kime derdimi anlaticam ki bana kim yol göstericek simdi
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
|
ilal
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 08:26 |
Beyza Yazdı:
evet ilalcim babacim akciger kanseriydi maalesef:(( gecen sene mayis ayinda konulmustu kanser tanisi :(( 11 ay yasadi bu hastaligi ögrendikten sonra.... Babam bu 11 ay icerisinde 1 defa bile suram agriyor,buram sizliyor,sancim var filan hicbisiy demedi.Iyiye gittigini söylüyordu doktorlar,bizlerde saf gibi inaniyorduk niyeyse :(( Acim cok taze simdi böyle düsünüyorum ileride dedigin gibi acim hafifleyecek ama cok özlüycem ben babami be Ilalcim :((( O benim arkadasimdi, sirdasimdi:((( simdi ben kime derdimi anlaticam ki bana kim yol göstericek simdi
|
acılar insanı büyütüyor ,olgunlaştırıyor,daha erdemli kılıyor...özledikçe bol bol,hıçkıra hıçkıra ağlayacaksın..yolu,katlanır durumu yok başka... ama bizde burdayız heran ,belki dokunarak değil ama yüreğimizle acını paylaşıp seni hafifletmeye çalışırız...
|
|
|
münevver
Elmas Üye
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi
Puanlar: 5123
|
Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 10:28 |
beyza,canım,allah sabır versin..geride kalanlarada uzun ömürler nasip etsin
|
|
ARDAESRA
Kıdemli Üye
Puanlar: 807
|
Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 10:51 |
Kızlar babasızılık çok zor. Benim babam da iki saat içinde kalp kriziden dolayı vefat etti. 8 sene geçti. Hala her gün onu düşünüyorum. Onunla konuşuyorum. Yaşadaıklarımı içimden ona anlatarak kendimi avutuyorum. Acı hiç dinmiyor hiç geçmiyor. Ama biz üstesinden gelmeyi öğreniyoruz. Hayatta kalan diğer sevdiklerimiz için. Çocuklarımız için. Onlar olmasa zaten ne gereği varki mücadele etmenin. İnsan bir anda koca dünyada tek başına kalmış ezilivermiş gibi hissediyo kendini dimi. Babalarıyla sohbet eden kızları görünce yada beyaz saçlı babama benzeyen insanları görünce nasıl kıskanıyorum bilmezsiniz. Neyse kızlar daha fazla üzmeyelim birbirimizi. Allah bizim çocuklarımızı babasız bırakmasın. İçim kaldırmadı şiiri okuyamadım Okursam dayanamayacağım çünkü.
|
|
arzucan_81
Üye
Puanlar: 95
|
Gönderim Zamanı: 26 Şub 2010 Saat 21:14 |
ARDAESRA Yazdı:
Kızlar babasızılık çok zor. Benim babam da iki saat içinde kalp kriziden dolayı vefat etti. 8 sene geçti. Hala her gün onu düşünüyorum. Onunla konuşuyorum. Yaşadaıklarımı içimden ona anlatarak kendimi avutuyorum. Acı hiç dinmiyor hiç geçmiyor. Ama biz üstesinden gelmeyi öğreniyoruz. Hayatta kalan diğer sevdiklerimiz için. Çocuklarımız için. Onlar olmasa zaten ne gereği varki mücadele etmenin. İnsan bir anda koca dünyada tek başına kalmış ezilivermiş gibi hissediyo kendini dimi. Babalarıyla sohbet eden kızları görünce yada beyaz saçlı babama benzeyen insanları görünce nasıl kıskanıyorum bilmezsiniz. Neyse kızlar daha fazla üzmeyelim birbirimizi. Allah bizim çocuklarımızı babasız bırakmasın. İçim kaldırmadı şiiri okuyamadım Okursam dayanamayacağım çünkü. |
canım başın sağolsun Allah geride kalanlara uzun ömür versin zaten şiiri okurken kahroldum
|
|
|