Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Ve babalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - UYAN BABA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuUYAN BABA

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3128
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2009 Saat 14:37
bir kız için baba ,dünyasında ki en sağlam kaledir...
uzaktada olsa ,yakındada olsa bilir ki babası hep arkasındadır....

babam gittiğinde herşey gitti sanki...korktuğumda beni sakinleştirecek o kocaman el yokoluverdi...

biranda güçsüz,biranda küçücük olmuştum.....

beyzacım yeniden başın sağolsun...mekanı cennet olsun babanın...kelimelerin bittiği anlar bu anlar...tek diyebileceğim güçlü kalman....

Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 8752
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 01:39
Kizlar hepinizden Allah razi olsun Unhappyne diyebilirim ki bir tarafim sizi icinde bugün 33 gün oldu babacigimi kaybedeli maalesefUnhappyInanamiyorum  daha dogrusu hala inanmak istemiyorum.Bir boslukta gibiyim hayat ayni sekilde devam ediyor aslinda ama o yok Unhappyve bir daha göremeyecegim onu cok aci veriyor bu bana.Bir daha canim babama sarilamayacagim, onu öpemeyecegim, güzel kahkahalarindan mahrum kalacagim.Bogazima su an birsey tikandi yutkunamiyorum artik aglayamiyorum bileUnhappyAhh bee babacim tamam anladim sen bizi hic sevmiyormussun, sevsen seni bu kadar seven insan varken kosa kosa bizi birakip gitmezdin.Tamam tamam babacim sana kizmiyorum,zaten kizamam kizamam ki sana sen benim canimsinUnhappyMekanin cennet olsun,kabrin nurla dolsun babacim, seni cok seviyorum ve hep sevecegim SONSUZA DEK..............CryCryCryCryCryCryCry
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 01:48
Orjinalini yazan: Beyza Beyza Yazdı:

Kizlar hepinizden Allah razi olsun Unhappyne diyebilirim ki bir tarafim sizi icinde bugün 33 gün oldu babacigimi kaybedeli maalesefUnhappyInanamiyorum  daha dogrusu hala inanmak istemiyorum.Bir boslukta gibiyim hayat ayni sekilde devam ediyor aslinda ama o yok Unhappyve bir daha göremeyecegim onu cok aci veriyor bu bana.Bir daha canim babama sarilamayacagim, onu öpemeyecegim, güzel kahkahalarindan mahrum kalacagim.Bogazima su an birsey tikandi yutkunamiyorum artik aglayamiyorum bileUnhappyAhh bee babacim tamam anladim sen bizi hic sevmiyormussun, sevsen seni bu kadar seven insan varken kosa kosa bizi birakip gitmezdin.Tamam tamam babacim sana kizmiyorum,zaten kizamam kizamam ki sana sen benim canimsinUnhappyMekanin cennet olsun,kabrin nurla dolsun babacim, seni cok seviyorum ve hep sevecegim SONSUZA DEK..............CryCryCryCryCryCryCry

yanlış bilmiyormasam kanserdi babanın rahatsızlığı...şöyle düşün ,acıları sona erdi...

öyle bir dert ki....o ağrıları ,o sancıları dindi ve huzur buldu..bunun başka tesellisi yokConfused

inan hafifleyecek acın...yeri kiç dolmayack ,aklına geldiğinde onu her anımsayışında için cız edecek..ama bu acı ile yaşamaya alışacaksın..ağlama demiyorum hatta doyasıya ağla
ama unutma seninde bir yavrun var....ona sarılApprove
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 8752
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 02:01
evet ilalcim babacim akciger kanseriydi maalesef:(( gecen sene mayis ayinda konulmustu kanser tanisi :(( 11 ay yasadi bu hastaligi ögrendikten sonra....
Babam bu 11 ay icerisinde 1 defa bile suram agriyor,buram sizliyor,sancim var filan hicbisiy demedi.Iyiye gittigini söylüyordu doktorlar,bizlerde saf gibi inaniyorduk niyeyse :(( Acim cok taze simdi böyle düsünüyorum ileride  dedigin gibi acim hafifleyecek ama cok özlüycem ben babami be Ilalcim :((( O benim arkadasimdi, sirdasimdi:((( simdi ben kime derdimi anlaticam ki bana kim yol göstericek simdiCry
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 08:26
Orjinalini yazan: Beyza Beyza Yazdı:

evet ilalcim babacim akciger kanseriydi maalesef:(( gecen sene mayis ayinda konulmustu kanser tanisi :(( 11 ay yasadi bu hastaligi ögrendikten sonra....
Babam bu 11 ay icerisinde 1 defa bile suram agriyor,buram sizliyor,sancim var filan hicbisiy demedi.Iyiye gittigini söylüyordu doktorlar,bizlerde saf gibi inaniyorduk niyeyse :(( Acim cok taze simdi böyle düsünüyorum ileride  dedigin gibi acim hafifleyecek ama cok özlüycem ben babami be Ilalcim :((( O benim arkadasimdi, sirdasimdi:((( simdi ben kime derdimi anlaticam ki bana kim yol göstericek simdiCry

acılar insanı büyütüyor ,olgunlaştırıyor,daha erdemli kılıyor...özledikçe bol bol,hıçkıra hıçkıra ağlayacaksın..yolu,katlanır durumu yok başka...
ama bizde burdayız heran ,belki dokunarak değil ama yüreğimizle acını paylaşıp seni hafifletmeye çalışırız...
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 5123
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 10:28
beyza,canım,allah sabır versin..geride kalanlarada uzun ömürler nasip etsin
Yukarı Dön
ARDAESRA Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 807
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2009 Saat 10:51
Kızlar  babasızılık çok zor. Benim babam da iki saat içinde kalp kriziden dolayı vefat etti. 8 sene geçti. Hala her gün onu düşünüyorum. Onunla konuşuyorum. Yaşadaıklarımı içimden ona anlatarak kendimi avutuyorum. Acı hiç dinmiyor hiç geçmiyor. Ama biz üstesinden gelmeyi öğreniyoruz. Hayatta kalan diğer sevdiklerimiz için. Çocuklarımız için. Onlar olmasa zaten ne gereği varki mücadele etmenin. İnsan bir anda koca dünyada tek başına kalmış ezilivermiş gibi hissediyo kendini dimi. Babalarıyla sohbet eden kızları görünce yada beyaz saçlı babama benzeyen insanları görünce nasıl kıskanıyorum bilmezsiniz. Neyse kızlar daha fazla üzmeyelim birbirimizi. Allah bizim çocuklarımızı babasız bırakmasın. İçim kaldırmadı şiiri okuyamadım Okursam dayanamayacağım çünkü.
Yukarı Dön
arzucan_81 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2010 Saat 21:14
Orjinalini yazan: ARDAESRA ARDAESRA Yazdı:

Kızlar  babasızılık çok zor. Benim babam da iki saat içinde kalp kriziden dolayı vefat etti. 8 sene geçti. Hala her gün onu düşünüyorum. Onunla konuşuyorum. Yaşadaıklarımı içimden ona anlatarak kendimi avutuyorum. Acı hiç dinmiyor hiç geçmiyor. Ama biz üstesinden gelmeyi öğreniyoruz. Hayatta kalan diğer sevdiklerimiz için. Çocuklarımız için. Onlar olmasa zaten ne gereği varki mücadele etmenin. İnsan bir anda koca dünyada tek başına kalmış ezilivermiş gibi hissediyo kendini dimi. Babalarıyla sohbet eden kızları görünce yada beyaz saçlı babama benzeyen insanları görünce nasıl kıskanıyorum bilmezsiniz. Neyse kızlar daha fazla üzmeyelim birbirimizi. Allah bizim çocuklarımızı babasız bırakmasın. İçim kaldırmadı şiiri okuyamadım Okursam dayanamayacağım çünkü.
canım başın sağolsun Allah geride kalanlara uzun ömür versin zaten şiiri okurken kahroldum 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.