unutkanlık |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 4567> |
Yazar | |
mine
Altın Üye Kayıt Tarihi: 07 Ara 2007 Konum: iki kuzumla Durum: Aktif Değil Puanlar: 3462 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ilk doğumumda sorun olmadı ama bu ikinci doğumdan sonra çok unutkan oldum ya sabah mutfağa çay koymaya gidiyorum unutup geliyorum elime telefon alıyorum birini arıycam telefona bakıp bakıp geri bırakıyorum kimi arıycaktım unutuyorum kızım süt istiyor gidiyorum buzdolabının kapısını açıp öyle bakıp duruyorum ben ne alacaktım diye sonra geri dönüyorum kızım diyor anne hani süt verecektin çok aşırı unutkanım acil doktora görünmem lazım ama nasıl mirzayla gitsem hastananede perişan olacak onu bıraksam kimsede durmuyor ağlıyor
|
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
|
demet
Altın Üye İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ Kayıt Tarihi: 24 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2530 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende cok farklı degılım mınecım..cocukları unutmaktan korkuyorum bır yerlerde okadar yanıönceden bısey koydugum yerı azız sordugu zaman o anın gectıgı vakte gıderdım aldım suray gıttım burdan cıkarttım vs vs suraya koydum derdım sımdı soruyor ben görmedım deyıp gecıyorum bana verdıgını söyledıgı zamanda ne zaman ben hıc hatırlamıyorum dıyorum....ceylıne gece sut koyuyorum bıberona sonra ısıgı kapatıp ıcerı gecıyorum..bıberon mutfakta unutuyorum cunkı..ceylınden sonra hakıkaten bendede bı anormallık var yanııyı degılım
|
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
|
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
O bendede oluyor kızlar
|
|
ikikuzum
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12 Ara 2009 Konum: isvicre Durum: Aktif Değil Puanlar: 908 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bendede ikinciden sonra basladi unutkanlik..
esime birseyi 2-3 kere anlattigim olur,oda daha dün anlattin ya der hic hatirlamam ama anlattigimi buzdolabinin önünde dururum öyle ne alacagimi unuturum bir müddet sonra kapatirim,saatler sonra aklima gelir geri bir keresinde cantami arabanin catisinin üstünde unutmusun,saka gibi sürdüm arabayi arkamdan bi araba bana sellektör yakiyo,anlamadim tabi.saga sinyal yakti neyse bende saga cektim,indim arabadan hanfendi cantaniz arabanin üstünde dedi....ayyyyyyy cok utanmistim |
|
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008 |
|
Ayşegül
Moderatör Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 9243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
oyyyy koptum buna
|
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
ikikuzum
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12 Ara 2009 Konum: isvicre Durum: Aktif Değil Puanlar: 908 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ay cocuklari bir yerde unutmam insallah
|
|
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008 |
|
mürur
Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben de ikinci dogumumdan sonra ciddi bi unutkanlık oldu. Öyle ki büyük oglumu tuvalete götürüyorum bebeğimi beşiğinde unutup mutfaga gidip yemek yappmaya giristigim oldu. Yavrum aglayinca bi cocugum daha olduğunu hatırladım. Okadar yaniiiiii
|
|
mürur
Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2012 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tabii bu unutkanlık lohusalik döneminde bu derece oluyodu. Sonraları ikinci çocuk fikrine alıştım. Bebeğimi unutmuyorum neyseki yavrum yaaaaa......
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 4567> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|