unutkanlık |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 7> |
Yazar | ||||
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
aslında unutkanlığın bir sebebide kafanın sürekli birşeylerle meşgul olması
kafa rahat değilki herşeyi takarsan ....... |
||||
pinar35
Altın Üye Kayıt Tarihi: 23 Mar 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
yoktu bacım eltimin 3 yaşındaki kızı refakatçımdı evde sevgili k.validecim biri geldimi onunla gönderiyodu bana
|
||||
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
eee o zaman kayınvalide biliyodur
|
||||
pinar35
Altın Üye Kayıt Tarihi: 23 Mar 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
kız şükran nerenle okuyon bacım
gelen bir olursa kaynanam çıkmıyordu eltimin kızını yolluyodu bana gelenlerle..
|
||||
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
bende de inanılmaz unutkanlık var banyodan saçımda şampuanla çıkacak kadar.
yemeklerin altını yakacak kadar.
daha dün yemeğin altını yaktım
tabii bunda geçirdiğim zor günlerin etkisi de büyük.yusuf arda da iananılmaz yoruyor beni.
|
||||
nurdan
Altın Üye Kayıt Tarihi: 23 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1897 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
bende çok unutkanım balık hafızalıyım resmen ama b12 eksikliğinden kaynaklanıyr günde 2tane kullanıyorum.. b12 değerinin 300ün altında olmaması gerkiyor..
emzirmeyle beraber zaten vücuttan bir çok değer gidiyor...
|
||||
emre
Altın Üye Kayıt Tarihi: 28 May 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 4077 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
aynen balık hafıda bende de varbi gün bi yerde kendimi de unutucam o olacak yani.. maalesef bende bu konuda çok çaresiz durumlar yaşıyorum. ve canımı çok sıkıyor ne zaman eski halime dönücem acaba
Düzenleyen emre - 19 Eki 2010 Saat 20:39 |
||||
|
||||
Elif Hansa
Elmas Üye Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 8182 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
Bir gördüğüm yüzü unutmayan ben, evlendiğimden beri unutkanım. Doğum sonrası fazlalaştı tabi
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 7> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|