unutkanlık |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 7> |
Yazar | |||
serenturk
Üye Kayıt Tarihi: 18 Eki 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serenturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Eki 2010 Saat 16:10 |
||
bende de doğum sonrası aşırı unutkanlık oldu, dikkat dağınıklığı fln b12 de 273 çıktı neyden kaynaklanıyo anlamadım bu konuda çok zorlanıyorum
|
|||
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
malesef bende de unutkanlık var.evlendiğimden bu yana böyle |
|||
hülya
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 9316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
Canım bende de oldu ilk dönem bu zamanla normale geldi ama hala unutkanlıklar yaşıyorum
düzensiz uyku bunun en büyük nedeni sanırım
|
|||
pinar35
Altın Üye Kayıt Tarihi: 23 Mar 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
sormaaa ben doğum sonrası 1-2ayı inan hatırlamıyorum desem yeridir. kim altın taktı ne yaptı onu ble bilmiyorum
teyzemin gelini doğurcak taktımı takmadımı hatırlayamıyorum
|
|||
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
pınarrr kız çok güldüm ha |
|||
pinar35
Altın Üye Kayıt Tarihi: 23 Mar 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
|
|||
Beyza
Moderatör Kayıt Tarihi: 27 Ara 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8752 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
Tamda bu konuyu konusuyorduk yaseminle sansa bak
bendede 2 gündür unutkanlik had safhada her yerde birseyimi unutur oldum.2gündür hep cep telefonumu unutuyorum arabadaAma sebebi sanirim 2 gündür sabah 04.30 da kalkmam, o saatte ablami ise birakiyorum eve gelince uyuyamiyorum.ondandir demi altinda baska sebep yoktur |
|||
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
|||
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
||
ne bilim güldüm işte komik geldi birine sorsan ya annene filan yanında kimse yokmuydu teyzenin gelini geldiğinde |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 7> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|