Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Aşılar & Hastalıklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - üfürümlü bebekler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuüfürümlü bebekler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2008 Saat 17:28
Kontrolden sonra inşallah bizimle güzel haberler paylaşırsın canım Star
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2008 Saat 17:32
yeğenimde vardı bebekken doğduğunda kendi kendine geçti düzelecek  inşallah az sabır az dua Wink
Yukarı Dön
nil Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2008 Saat 01:15
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

yeğenimde vardı bebekken doğduğunda kendi kendine geçti düzelecek  inşallah az sabır az dua Wink

peki yeğeninizin kaç milimdi hatırlıyomusunuz ve nekadar sürede geçti??
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine.....
Yukarı Dön
nil Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2008 Saat 01:20
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Çoooookkk büyük geçmiş olsun,Rabbim şifasını veriri inşallah ümitsiz ollma morelni yüksek tut Allahın izniyle düzelecektir..

Ben hamileliğimin ilk haftalarında dra gittiğimde portakal büyüklüğünde kist var dedi dr ve bebekle birlikte büyür bu ve patlar dediConfusedbebeğide zehirlermişConfusedçok korktum bütün dr lar aynı şeyi söyledi ve almak içinde bebeğin büyümesini bekleyecez yoksa kisti alırken bebeğe zarar veririz dedi..Benden bir yığın tahlil istediler sadece bir hastanede varmış o bölüm araştırdık dünyaa paraConfusedne yapacağımızı şaşırdık gece gündüz uyuyamazdım..tahlillerin sadece brirni yaptırdım iyi huylu dediler ama yinede yapılması gereken tetkikler vardı..gidemedim dra ve bebek 5 aylıkken özel muayenehaneye gittim 3 boyutlu ultrasona girdim aklım kistteydi dr bebeği anlatıyo izliyom ama ikide bir kisti soruyom,dr bana ''ne kisti kist mist yok dedi''şaşırdımSmile3 özel hastanedede grünüyodu boyutu falan hep aynı bilgiyi verdiler ama kaybolmuştu Allaha şükür kızımı sağlıklı aldım kucağımaSmile

Bol bol dua et bizde ediyoruz canımStar

mucize gibi birşey yaşamışsınız.....allah birdaha yaşatmasın.
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2008 Saat 01:30
İnşallah Allah sizinde yüzünüzü güldürür.
Biz burda bir çok anne yaşadığımız üzücü olayları paylaşıyoruz.mesela Ayşegül (elçinim)arkadaşımız ilk buraya üye olduğunda kızının rahatsızlığı vardı onu paylaşmıştı,hepimiz çok üzülmüş onunda üzüntüsünü paylaşmıştık.şimdi çok şükür kızı ameliyat oldu düzeldiSmileHilalinde oğlu gözünden ameliyat oldu.O da ilk geldiğinde korkuyordu cesaret edemiyordu dayanamayacağını düşündü ama hep beraber üzüntüsünü paylaşıp cesaret verdikSmile
İnşallah sende atlatacaksın ve bunları bi anı olarak hatırlayacaksın Smile
Yukarı Dön
nil Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2008 Saat 16:11
inşallah....
Yukarı Dön
DORUKUM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2008 Saat 13:06
Orjinalini yazan: nil nil Yazdı:

selamlar,
oğlum 40 günlükken muayene esnasında üfürüm tespit etti.bizi kardioloğa yönlendirdi.
yapılan ultrason sonucu 4-5 mm.açıklık olduğu saptandı.
tabii dünyalar başımıza yıkıldı.günlerce ağladım.iki gün sütüm kesilince bebeğime yapıcağım en büyük kötülüğün bu olduğunu düşündüm.
şu an iyiyim 5 ağustosta randevumuz var.3 aylık aradan sonra gidicez.acaip heyecanlıyım.
allahım tüm hastalara ve oğluma hayırlı şifalar verir..
aranızda böyle sorunu olan varmı...?
sevgili nil çok geçmiş olsun.benim oğlumda üfürümlü bir bebekti doğduğu zaman kalbinde pda ve acd denilen iki açıklık vardı.bunlarla birliktede pulmoner hipertansiyon adlı bir hastalık 18 gün küvezde kaldı.hasteneden çıltığımızda pda kapanmış acd 5mm idi.bir yıl sonra kontrole çağırdılar.11 aylıkken acd kapanmıştı.hiç merak etme kapanır ankaradaki dr 5 mm çok küçük bir açıklık olduğunu kendiliğinden kapanma olasılığının çok yüksek olduğunu söylemişti.bu konuda sormak istediklerini sorabilirsin.zor günler yaşanıyor heyecanlanmamak düşünmemek elde değil.allah hepimizin çocuğuna şifa versin
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2008 Saat 13:32
Orjinalini yazan: nil nil Yazdı:

bu ayın 5 inde kontrolümüz var.umarım size iyi haberlerim olur.

dualarınızı bekliyorum..
Nilüfercim merakla güzel haberlerini bekliyoruz canım..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.