|
uçuk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2025 Saat 19:45 |
hocam merhaba iyi bayramlar
burnumjm ucunda minicik uçuk cıktı yenidogan 1 haftalık bebeğe bakıyorum yardım ediyorum. asla koklamadım öpmedm yinede tehlike olurmu banyosunu yaptırmak altını değiştirmek lütfen cebap verirmisiniz lütfenü
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120017 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hamilelikte bebege bulasan ve bazen tehlikeli olabilen "Herpes tipi"; Herpes Simplex Virus Tip2 (genital
Herpes) tipidir ve dogum kanalinda bulunur.. Sizdeki Herpes Simplex Tip1 Virusu olup, tehlikeli degildir. Herpes viruslari, insanlara sadece 1DEFA BULASIRLAR VE HAYAT BOYU VUCUTTA KALIRLAR!! Ancak stres durumlarinda ve vucut zayif dustugunde ortaya cikarlar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Mar 2025 Saat 20:03 |
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok teşekkür ederm hocam, instagramda bi sayfa vardı cocuk 1 yasındam sonra hasta oluyor yürümesi vs gelişimle ilgili galiba o yazmıştı yenidogan döneminde ucuklı biri öpmüş diye hep aklımda o kalmış
şimdi rahatşadoö demekki oda dogum kanalında kaptı ozman
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120017 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Internette; bilir-bilmez, onune gelen yazi yaziyor.
SAKIN saglikla ilgil, Turkce yazilari okumayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Mar 2025 Saat 23:39 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|