|
Uçuk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2020 Saat 16:28 |
Kadir bey uçuklu birisinin uçuğu çocuğun gözüne denk gelirse Gözde uçuk çıkar mı oğlumun kuzeninde çıkmış ben sonradan gördüm bayağı oynadılar öptü durdu çocuğu her yerinden çocuk aklı birde dikkat etmiyorlar tabi böyle bir durum olur mu acaba göze bulaşması gibi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ucuk ile ilgili yazilari HIC MI okumadiniz???
Ucuk virusu; "Persistent" (daimi) virustur. Hayat boyunca bir defa alinir ve olunceye kadar da kaybolmaz. Viruslarla ilgili makalelerde bu konu genis olarak anlatildi. Dudakta gorulen, Tip1 Ucuk virusu, senelerce hic gorulmeyebilir ve vucudun zayif dustugu bir zamanda tekrar cikabilir. Cikarsa, Asiviral ucuk kremi gunde 5x1 surun. Dudakta olusmadan gozde OLMAZ!!! |
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey dudağında vs hiç çıkmadı gözünü de öpünce oraya değdiği için orda çıkar mı diye korktum gözle temas olmuş olduğu için yoksa verdiğiniz cevapları da makaleyi de okumuştum fakat virüs gözle temas etti diye Gözde çıkar mı ondan endişelendim
Düzenleyen Feyza13 - 17 Ara 2020 Saat 19:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zor. Zaten su anda yapabileceginiz bir sey yok.
Cikarsa, Asiviral GOZ kremi kullanilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|