|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
kelebeğinrüyası ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kelebeğinrüyası
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 01:15 |
Hocam Merhaba.
3 buçuk yaşında oğlum.
Bugün kalktı sol gözü kırmızılaşmış ve şişmiş. Ve gözünden yoğun çapak akmış. Refresh kullandım. (Suni göz damlası) Akşam üzeri biraz uyudu. Uyandı dudağında uçuk çıkmış. Sağ kulağı kırmızılaşmış ve vücuduna göre çok sıcak ateşli kulağı. Ama ddiğer kulak normal.Burnu akıyor ve sesi cılızlaştı. Uyanık ken bir şikayeti yoktu şimdi uyurken inliyor. Şimdi acile götürsem dayıycaklar antibiyotiği diye korkudan gidemiyorum. Ne yapmam gerek yada yapılması gereken bir test varmı? Sadece grip olabilirmi.? Bir kaç gün önce bendede uçuk çıkmıştı öpmedim temas etmedim ama benden geçen bir enfeksiyon olabilirmi. ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor. Grip icin anlattiklarimi uygulayin
Ucuk icin; Zovirax Ucuk kremi 4 saatte bir surun, gece uyurken surmeyin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
kelebeğinrüyası ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kelebeğinrüyası
Çok teşekkürler hocam.
Yatmadan önce 10 damla umca vermiştim.Akşam ateşi baya yükseldi ama düşürmek için bişey kullanmadım. Sabaha doğru ateşi hafifledi. Sabah dışarı çıkardım temiz hava alsın diye ve ateşi geçti gözündeki şişlik indi kulağındaki ateş te yok oldu. Uçuk için dediğiniz kremi kullandım. Çok iyi geldi. Ama burun akıntısı dahil hepsi birden düzeldi. Birtek iştahı biraz zayıf. Grip değilmi acaba hocam bukadar hızlı iyileşir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Umca Vereceginize, ufak bir Tekirdag Rakisi alip verse idiniz, ayni etkiyi daha ucuza temin ederdiniz..
Umca'nin icini okuyun, neden "Kullananlar arac kullanmasin" dediklerinide bir dusunun.. Alkol'un adi, ilac sanayisinde; Ethanol'dur.. Eski mailleri okuyun. Her Grip;4x4 olacak diye bir sey yok, bazisi hafif seyir gosterir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kelebeğinrüyası
Evet hocam o yazıyı okuduğumda bende şaşırmıştım ama eser miktarda olan alkol için o uyarı da bir garip gelmişti. Umca bağışıklık güçlendirici diye biliyoruz ama odamı yanlış hocam. Ham maddesi ile ilgili anlatılanlar hep fasafisomu yine .
![]() Hocam bide hastalanınca oğlumun ağzı hep aseton kokar buda umca yüzünden olabilir mi? Grip konusunda haklısınız bu akşam yine aynı gözü kızarmış ve çapaklanmıştı. Göze uyguladığım refresh damla yeterlimi dir hocam. Ben geçti diye damlatmayı bırakmıştım tekrarladı. Gözle ilgili sorunu için muayene gerekirmi sizce. Damlayı kullanarak ta hatamı ediyorum sizce
Düzenleyen kelebeğinrüyası - 06 Şub 2015 Saat 10:52 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kelebeğinrüyası
Hocam umca ile yazdığınız yazıları şimdi tek tek okudum bize anlatılanlar yüzünden umca yı öyle baş tacı yapmışımki şimdi çok kızıyorum kendime sizin maillerinize girip niye bir kontrol etmedim diye. Zararın neresinden dönülür se kardır. Bidaha asla kullanmam.
Çok teşekür ederim size eski yazıyı okumak varken zamanınızı çaldım. Bu arada göz için kullandığım refresh o.4ml suni göz damlası diye geçiyor buna devam edebilirmiyim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O goz damlasi ANCAK; Katarakt ameliyati olmuslarda, goz kurulugu olanlarda kullanilir, Goz iltihaplarinda, YERI YOKTUR!!!
Capaklanma oldugunda, Serum fiz ile burun temizligi yaptiktan sonra; Tobrased, gunde:4x1 her iki goze damlatin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kelebeğinrüyası
Çok teşekkürler hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|