Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğitim / Öğretim / Gelişim > Okul Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - (ücretsizmiş) sabiha paktuna keskinin kitabı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu(ücretsizmiş) sabiha paktuna keskinin kitabı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 30313233>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2011 Saat 17:21
Orjinalini yazan: *sincap* *sincap* Yazdı:

Arkadaşlar bende kitap gelmeyince gittim paramla satın aldım Big smile

pınar hepsimi yapılması gerekiyormuş?
bende sadece 3 yaşla 3,5 yaşı yaptım benim kıza kalsa 4 yaşıda yapacak LOL

bedensel gelişim yani büyük kas gelişimi benim kızın zayıf çıktı ama bunu anlamak için zaten benim bu kitaba ihtiyacım yok ki
mahallenin çocuklarına bakınca anlaşılıyorLOLLOL

ama bütün kızlar gibi çene süper benim kızda da
yalnız bu testte acaba ne kadar objektif olabiliyoruz?

değerlendirme konusunda ben de emin değilim
açık uçlu şeyler var
nasıl cevaplar geçerli sayılıyor bazen emin olamıyor insan
bilen birinin testi uygulamsı daha doğru olur tabi
Yukarı Dön
*sincap* Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 246
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2011 Saat 21:46
pınar boşver zaten biz annelere göre hepimizin çocukları her konuda zeki ve yetenekli SmileSmileSmile
Yukarı Dön
yunahu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2011 Saat 21:51
kuzguna yavrusu güzel görünürmüş LOLLOLLOL
bende oğluma hep çok akıllı algısı açık diye öğünüyorum testlerde başarılı sankim dünyanın en zeki adamı Big smile
bakalım okula başlayınca ne olacak hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorumUnhappy
Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2011 Saat 23:25
nagihan tuğçenin de algılar çok açık ama çabuk sıkılıyor
okul zamanı nasıl ödev yaparız bilmiyorum
Yukarı Dön
yunahu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2011 Saat 09:22
pınarcım yusufta öyle yarım saatten fazla bakamıyoruz ''anne dur bi bişey benim ilgimi çekiyo kendimi veremiyorum'' diyo sıpa
halbuki televizyonu bile kapatıyorum masada bişey yok özelliklede kardeşinin uyuduğu zamanları seçiyorum başka şeyler ilgisini çekmesin diye ama çekiyor neyin çektiğini kendiside bilmiyor ama LOLLOLLOL
bu herhalde yaşlarının verdiği bişey oturamıyorlar ben ilkokul öğretmeni bi tanıdığım var ona sordum 'nasıl oturtuyosun 40 dk. uzun bi zaman diye' ''oturmuyolarki'' dedi oda 10-15 dk. ders gösterip sonra dersle alakalı müzik açıyomuş oyanyıp oynayıp oturup ders yapıyolarmış iyi valla dedim,
bizim zamanımızda nerdeee....
Yukarı Dön
AtaDenizim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1286
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2011 Saat 17:00
Orjinalini yazan: yunahu yunahu Yazdı:

Orjinalini yazan: AtaDenizim AtaDenizim Yazdı:

kızlar aşağı yukarı yorumlarınızı okudum bende duygu arkadaşımızın aracılığı ile anaokulu seti aldım 3-6 yaş arası fakat bu kitap hakkında tam net emin olamadım ne dersiniz ne yapıyım alma taraftarıyım aslında ama sizlerin fikrini almak istedim..

canım sen dergi setini aldın yeteneğinizi keşfdin kitabımı yok elinde öyle anladım ama....

ben kitaptan sonra aldım dergi setini aslında dergileri yaparkende çocukla daha kaliteli vakit geçirip neyi yapıp neyi yapamıdığını anlıyor insan sen bilirsin ama dergiler yeterli olur derim ben,
ben kitabı önce aldığım için çok iyi geldi bana oğlum bazı şeyleri yapabildiğinden haberim yokmuş meğer çocuğumu keşfettim bazı yaptıklarına şaşırdım kaldım Shocked LOLLOL

şimdi 18 dergideyiz 1 haftayı geçti burdayız gittikçe zorlaştı, dergilerden memnunmusun? hangisindesiniz?

canım dergileri aldığımda oğlum henüz 2 yaşındaydı.. bu ay 3 yaşına girdi ve malum son haftam..doğal olarak doğumdan sonra yarım kalabilir düşüncesiyle henüz başlamadım. bu hafta son haftam doğumdan sonra biraz toparlanınca başlamayı düşünüyorum.. günde ayıracağım yarım saat oğlum için çok önemli olacağı için yarım kalsın istemedim.. ilgin için teşekkür ederim
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2011 Saat 23:59
Bu hafta sonu Antalya'da Sabiha Paktuna konuktu. Ben de son anda gitmeye karar verdim. Hınca hınç doluydu izledim. Hatta iki yanı boş bırakıp arkadaşına yer ayıran bir bayanın koltuklarından birine oturdum. Millete şaştım ben ayakta kalmışım ablam yarım saat sonra gelecek arkadaşa yer ayırmış ben de geçip oturdum. Bana " amacınıza ulaştınız oturdunuz" dedi ben de  Aferin bana o zaman dedim. Ablam sinir stres ben de yer bulmanın mutluluğuyla güzel güzel izledim. Epeyce güzel şeyler anlattı soru cevap kısmında ise kitaplarında bu sorularının tüm cevaplarının bulunduğundan bahsetti ben de düşünüyorum son kitabını kaygı ve korku ile ilgili olanını. Okuyan var mı acaba çok merak ettim.
Heee en önemlisi (bunu yollayayım silinmesin)
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2011 Saat 00:04

Bu kitabı satan firmaya bu konferansı ben haber vermiştim. Başımdan atmak için söylediğim sözler arasında da bu vardı ve kitabevi son anda katılmış konferansta kitap satımına. Ben ne yaptım dersiniz?

Konferans bitimi beni arayan numarayı aradım. Adam şaşırdı. Beni aramıştınız kitaplardan satın almam için ama neden dağıtımını ve satışını yaptığınız kişinin konferansına hazırlanmadınız? Ben orda yüzlerce kişi gördüm kitaplardan satın almak isteyen ama sadece indirim kuponlarınız vardı dedim. Adam şaşırdı. Madem beni sıkça aradınız ve ben almak istemedim ama orda önümde somut kitap olsa hemen alabilirdim ve bence yüzlerce kişi de orda kitaplardan alabilirdi dedim. Biraz daha kafasını ağrıttım ve sonunda ilginize çok teşekkür ederiz Duygu Hanım dedi. Yani bir anlamda ödeştik. Kitaplarından bazıları gerçekten bize çok faydalı hatta belki hepsi faydalıdır ama ben anne işte kitabı ve kaygı kitaplarını ciddi cidi almayı düşünüyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 30313233>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.