Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğitim / Öğretim / Gelişim > Okul Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - (ücretsizmiş) sabiha paktuna keskinin kitabı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu(ücretsizmiş) sabiha paktuna keskinin kitabı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 33>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6954
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2010 Saat 08:46
Benım bebegım yok henüz ama yıgenıme alabılırmıyım?

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 9316
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2010 Saat 09:20
Orjinalini yazan: Kevser-Şevval Kevser-Şevval Yazdı:

çocuğunuzun yeteneğini keşfedin kitabında bazı alıştırmalar var, onları çocuğunuza yaptırmaya çalışıyorsunuz. Hareket yeteneği, lisan yeteneği, sosyal yetenek ve zihin yeteneği bölümleri var.boyamalar, eşleştirmeler, çizimler falan var. Bazı yerleri de anneler dolduruyor, çocuğunuz tek başına merdivenden çıkabiliyor mu? bardağı kendi tutabiliyor mu gibi sorular var. tüm bunların yapımında puanlamalar var. en sonunda o puanları topluyorsunuz Wink çok eğlenceli bir kitap...
 yanında da deginin ilk sayısını gönderiyorlar, onda da boyama eşleştirme gibi şeyler var, sadece puanlama yok Smile almayı düşünürdüm ama çok pahalı. 96 dergi 238 TL... Confused dergiler de 10 sayfa falan... Confused bayramdan önce 192 TL demişlerdi de almamıştım, keşke o zaman alsaydım...
evet bayramdan önce bende almadığım için pişman olanlardanım kevser
arkadaş aradı neyi fiyatı arttı diye güncellemeler yapılmış ondan artmış canım
Yukarı Dön
elvin24 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 529
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2010 Saat 09:38
ben forumu görmedim tvde reklam gördüm telefon numarası verdi azönce aradım yakında elimde olurmuş
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 7222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2010 Saat 01:00
Orjinalini yazan: hülya hülya Yazdı:

Orjinalini yazan: Kevser-Şevval Kevser-Şevval Yazdı:

çocuğunuzun yeteneğini keşfedin kitabında bazı alıştırmalar var, onları çocuğunuza yaptırmaya çalışıyorsunuz. Hareket yeteneği, lisan yeteneği, sosyal yetenek ve zihin yeteneği bölümleri var.boyamalar, eşleştirmeler, çizimler falan var. Bazı yerleri de anneler dolduruyor, çocuğunuz tek başına merdivenden çıkabiliyor mu? bardağı kendi tutabiliyor mu gibi sorular var. tüm bunların yapımında puanlamalar var. en sonunda o puanları topluyorsunuz Wink çok eğlenceli bir kitap...
 yanında da deginin ilk sayısını gönderiyorlar, onda da boyama eşleştirme gibi şeyler var, sadece puanlama yok Smile almayı düşünürdüm ama çok pahalı. 96 dergi 238 TL... Confused dergiler de 10 sayfa falan... Confused bayramdan önce 192 TL demişlerdi de almamıştım, keşke o zaman alsaydım...
evet bayramdan önce bende almadığım için pişman olanlardanım kevser
arkadaş aradı neyi fiyatı arttı diye güncellemeler yapılmış ondan artmış canım

Bunlar hep fasa-fiso aslında canım. neyin güncellemesiymiş bu? yeni bir keşif mi yapmışlar sanki Confused yapılan güncelleme 50 TL mı tutuyormuş Censored  dergiye olan rağbet artınca fiyat da artıyor o kadar...
Yukarı Dön
cokomel Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2010 Saat 12:44
bende gazetede gördüm güvenip dolduramadım. sizden duyunca şimdi doldurdum inşallah çabuk gelir.
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 9316
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2010 Saat 14:54
sağolsun dilek doldurdu alper için banada
bekliyoruz bakalım kitabımızı bizde
Yukarı Dön
berra Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2010 Saat 00:02
bende reklamlarda görüyordum fakat daha sonra aramayı unutuyordum.burda görmem çok iyi oldu.teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

ayrıca bayram öncesinde 3 yaşındaki kızıma dergileri almıştım.çok faydasını görüyorum...kavrama pekiştirme el becerisi geliştirme gibi bir çok yeteneğinde fark görüyorum kızımda...yapıştırmaları kızımın ayrıca hoşuna gidiyor...her gün bir dergi bitiriyoruz.tavsiye ederim.şu anki fiyatı artmış sanırım.ben 159 tl ya almıştım..

Düzenleyen berra - 01 Eki 2010 Saat 23:24
Yukarı Dön
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3224
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2010 Saat 09:41
dün toplantıdaydım boyut yayınlarından arıyorum dediler. bu 52 sayılık dergıyı satmak ıstıyorlarmıs toplantıda olunca konusamadım. baskı yapıyorlarmıs alın dıye haberınız olsunLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 33>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.