merhaba Kadir Bey, üç farklı sorum olacak;
kızım 4.5 aylık. onun zeka gelişimi için neler yapabiliriz? tv izlemenin ileriki dönemlerde büyük sorunlar yarattığını okudum. peki bebekler için yapılmış dvd ler var. "dah. beb.." vb. bunlar hakkında ne düşünüyosunuz? tamamen ticari mi yoksa denildiği gibi objeler, neden sonuç ilişkileri konusunda gelişebilirler mi?
diğer sorum;
kızım genellikle uyanıkken sırtüstü duruyor. dikkat ettim de bacaklarını hiç ara vermeden ikisini birlikte kaldırıp yere vuruyo. moral durumu farketmiyo herzaman aynı şeyi yapıyo. bunun ona , ayaklarına bir zararı olur mu? halının üstüne şilte yaptırdık onun üzerine koyuyoruz. yumuşak zeminde gününü geçiriyo diyebilirim.
son sorum;
yazdıklarınızı okudum ve ek besine geçme işini erteledim. hele ki şimdi üşüttü biraz. sanırım anne sütüne daha çok ihtiyaç duyuyor. kızım emiyo, biberon emzik kabul etmiyo. ek besini kaşıkla veriyordum. bundan sonra memeden uzaklaştı diyebilirim. bu tavrının sebebi ne olabilir?, hasta olması, diş çıkarması(1 ay önce alttaki tek dişi çıktı), kaşıkla yemeye meyilli olması.
ilginiz ve bu hizmetinizden dolayı size ve bu buluşmayı sağlayan herkese de teşekkürü borç bilirim...