Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tuvalet eğitimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konutuvalet eğitimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 19:48
kiz gazi bana zehra verdi hilalde verdi sen bunlara sor bacim egerki bezi kuru ise yani senin anlattigin da baslayacak sankime artik wc beraber gidin diyom ben gunduz baglama iki kere cis yapar ucuncuye yapmaz yaparsada yapsin bosver öyle ögrenecek
özur dilerim ama wc gidin bak ben yaptim sira sende diyiver cocugaaaaa sakiz veya cikolata aliriz baklala gideriz de neyibe benmi ögretem sutlac yapmasini biliyon ya aynen öyle tasirmayacaksin cocugun sabrini yavas yavasssssssss

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 19:53
ben bunu yaza yaza öldüm ama gene yazamLOLseha 23 aylıkken bezden kurtuldu tek seferde..öyle gece bağlayıyım bi yere gittim bağlayayım durumu olmadıki uzmanlarda tek seferde olsun diyorlar..
tek seferde açtım sehayı ben diyem 15 siz deyin 1 ay evden çıkmadım,çünkü çıksam tekrar bağlamak sorunda kalıcaktım tüm gezmelerimden feragat ettimLOL
uzun uzun yazasım var nesibecim ama sancım var pek duramıyorum..nerde takılıyon sana öyle yazayım..
şimdi yapmamasının sebebi çişten korkmasımı onu bileyimde
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 19:55
yasmin...türkçede noktalama işaretleri vardır...yazıda kullanılır...LOLbakıyorumda senin mesajlar hiç nasibini almıyor bundan....LOL

uzun soluklu mesajlarını okuyabilmek için decoder lazım....LOL
ne yazmışsın yukarda 3 kere okumak zorunda kaldım...LOL

Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 20:00
supersin,iste oku

Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 20:06

ortaliga zaten yapacak , bunun caresi yok LOLben ne diyom sen ne diyon yasmin, bana laf soyluyon Big smilene giciksin yaaaTongueBig smile

ben de diyorum ki, sakiz cikolata odul olarak her zaman aldigi seyler... daha degisik bir sey olursa heveslenir mi diyorum... Wacko
hepsini diyorum zaten, tuvalete dikkatini cektirip, buraya yapilir, sen de buraya yapmalisin diyorum...

kizim aslinda biliyor nereye ne yapilacagini da... acaba diyorum inat mi ediyor... hem heves ediyor hem inat...
kendisi de soyluyor, cis tuvalete de yapilir diye.. ben girdigim de, anneee sen cisini yap gel tamam mi diyorLOLConfused
korktugunu sanmiyorum hilal...
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 21:28
bende alpere bu yaz öğretmek istiyorum bakıcısıda istekli öğretmek konusunda bakalım başarılı olabilecekmiyiz
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 22:04
hülyacım erkekler daha gec öğreniyolar kızlar daha erken..etrafımdakıler böyle söylüyo benım yiğitte 2 yaşından sonra ancak öğrendi..hem senın sünnet işide var ..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.