Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tümör şüphesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTümör şüphesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120461
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2017 Saat 07:29
Boyle bir uygulama yok... Dolven'i agrisi olursa verin..
Yukarı Dön
TEACHER20 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TEACHER20 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2017 Saat 16:52
Merhaba kadir bey..malesef ki yine yardımınıza ihtiyacım var.4 yaşında kızım çarşamba günü gece ateşlendi öncesinde de burun akıntısı hafif öksürük vardı ama ben çok üstünde durmadım. Ateş hala devam ediyo ve 39 dereceyi görüyoruz ve genel durumu hasta her yerinin ağrıdığını söylüyor ve dün akşam gözü sürekli çapaklandi sabah göz çevresi kıpkırmızı şiş uyandı ve hala öyle .artık bugün doktora gittik normalde doktorumuz hemen ilaç vermez ama bu sefer gerçekten baya hasta cigerleri hırıl hırıl ve ciddi bulaşıcı hemen de toparlamasını beklemeyin sizde yakalanmıssınız bu salgına dedi.5 tane novasef iğne bricanly sekrol gentagut damla fucithalmic illiadin verdi.iğneleri yaptirin beş gün sonra mutlaka göreyim olmazsa ventolinli buhar yaparız dedi. Şimdiye kadar sizin söylediklerinize hep güvendim gerçekten böyle bir salgın mi var ne yapmamı önerirsiniz 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2017 Saat 19:49
Salgin var AMA, Grip salgini var, onunda antibiyotik ve ilaclarla bir tedavisi yok..
Hele igne vermesi cok vicdansiz oldugunun isaretidir!!
Siz o doktorun sacmaliklarina inanacak yerde, cocugun agizina bir baksa idiniz ya!!
Agizda pis koku ve dilinde butun dili kaplayan bir pas tabakasi yoksa, Grip demektir.

Sahtekar!!!!
Sahtekarligin 1. Safhasini uygulamis, simdi: Sahtekarligin 2. Safhasini uygulayacak!!
Bu; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi okuyun.

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TEACHER20 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2017 Saat 20:27
Ağzına sürekli bakıyorum ama açıkçası dildeki pas olayını tam anlayamadığım için bilemedim.dilin üzerinde beyaz tabaka var ama kötü koku yok.ozaman sizin dediğiniz gibi sadece illiadinmi kullanayım .uyurken öksürüyor ve nefesi kesiliyor gibi ötüyor sanki.göz için olan damlaları kullanayım mi yada ek olarak başka önereceğiniz bişey varmı beklemek dışında KizBebek sabırlı bir şekilde bize verdiğiniz cevaplardan dolayı ayrıca size teşekkür ederim iyiki varsınız 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2017 Saat 06:45
Sadece Iliadin kullanin.
Gozde; "silme" capak olursa, tedavi gerekir.
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TEACHER20 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2017 Saat 23:16
Kadir bey kusura bakmayın ama kizimin ateşi 4.gün ve hala devam ediyor ateş çıkınca genel durumu hasta oluyo.dilinde neredeyse tamamıni kaplayacak şekilde kalin beyaz  bir tabaka kapladı ama kötü bir koku yok.ballı limon veriyorum illiadin kullanıyorum ama sürekli boğazını ve bağrını tutuyor ağrıyor diye..beklemeye devam mı edeyim biraz tedirgin olmaya başladım bende
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2017 Saat 06:59
Ya resim gonderin, yada bir Kan Sayimi yaptirin.. WBC:15,5'dan fazla gelirse, antibiyotik baslayin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TEACHER20 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2017 Saat 17:31
Kadir bey size gerçekten çok ama çok teşekkür ederim.kızım hiç bir ilaç kullanmadan iyileşti..hakkınızı helal edin iyiki varsınız sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.