|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120461 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle bir uygulama yok... Dolven'i agrisi olursa verin..
|
|
![]() |
|
TEACHER20 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TEACHER20
Merhaba kadir bey..malesef ki yine yardımınıza ihtiyacım var.4 yaşında kızım çarşamba günü gece ateşlendi öncesinde de burun akıntısı hafif öksürük vardı ama ben çok üstünde durmadım. Ateş hala devam ediyo ve 39 dereceyi görüyoruz ve genel durumu hasta her yerinin ağrıdığını söylüyor ve dün akşam gözü sürekli çapaklandi sabah göz çevresi kıpkırmızı şiş uyandı ve hala öyle .artık bugün doktora gittik normalde doktorumuz hemen ilaç vermez ama bu sefer gerçekten baya hasta cigerleri hırıl hırıl ve ciddi bulaşıcı hemen de toparlamasını beklemeyin sizde yakalanmıssınız bu salgına dedi.5 tane novasef iğne bricanly sekrol gentagut damla fucithalmic illiadin verdi.iğneleri yaptirin beş gün sonra mutlaka göreyim olmazsa ventolinli buhar yaparız dedi. Şimdiye kadar sizin söylediklerinize hep güvendim gerçekten böyle bir salgın mi var ne yapmamı önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120461 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Salgin var AMA, Grip salgini var, onunda antibiyotik ve ilaclarla bir tedavisi yok.. Hele igne vermesi cok vicdansiz oldugunun isaretidir!! Siz o doktorun sacmaliklarina inanacak yerde, cocugun agizina bir baksa idiniz ya!! Agizda pis koku ve dilinde butun dili kaplayan bir pas tabakasi yoksa, Grip demektir. Sahtekar!!!! Sahtekarligin 1. Safhasini uygulamis, simdi: Sahtekarligin 2. Safhasini uygulayacak!! Bu; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi okuyun. |
|
![]() |
|
TEACHER20 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TEACHER20
Ağzına sürekli bakıyorum ama açıkçası dildeki pas olayını tam anlayamadığım için bilemedim.dilin üzerinde beyaz tabaka var ama kötü koku yok.ozaman sizin dediğiniz gibi sadece illiadinmi kullanayım .uyurken öksürüyor ve nefesi kesiliyor gibi ötüyor sanki.göz için olan damlaları kullanayım mi yada ek olarak başka önereceğiniz bişey varmı beklemek dışında
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece Iliadin kullanin. Gozde; "silme" capak olursa, tedavi gerekir. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TEACHER20
Kadir bey kusura bakmayın ama kizimin ateşi 4.gün ve hala devam ediyor ateş çıkınca genel durumu hasta oluyo.dilinde neredeyse tamamıni kaplayacak şekilde kalin beyaz bir tabaka kapladı ama kötü bir koku yok.ballı limon veriyorum illiadin kullanıyorum ama sürekli boğazını ve bağrını tutuyor ağrıyor diye..beklemeye devam mı edeyim biraz tedirgin olmaya başladım bende
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ya resim gonderin, yada bir Kan Sayimi yaptirin.. WBC:15,5'dan fazla gelirse, antibiyotik baslayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TEACHER20
Kadir bey size gerçekten çok ama çok teşekkür ederim.kızım hiç bir ilaç kullanmadan iyileşti..hakkınızı helal edin iyiki varsınız sevgiler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|