Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tüm olaylar mayıs ayında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTüm olaylar mayıs ayında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Konu: Tüm olaylar mayıs ayında
    Gönderim Zamanı: 23 Eki 2007 Saat 13:50

Gamze Hanım merhabalar. Öncelikle siz ve diğer uzmanların sabrına hayran kaldım ben bu sitede.

Size birkaç soru sormak istiyorum. Bizim ailemiz mayıs ayı kutlamaları ve yıldönümleri ile dolu.

Ben 7 Mayıs 1978 doğumluyum. Doğum saatimi annem ve babam olmadığı için bilmiyorum.
Kızım 4 Mayıs 2007de cuma günü 11.05de doğdu.
Evliliğimiz 13 Mayıs 2006da gerçekleşti.
Kayınvalidem 6 Mayıs 1954 doğumlu.
Bir de anneler gününü sayarsak... 

Yani anlayacağınız biz mayıs ayı kutlamaları bol olan bir aileyiz. Astroloji ile ilgili yazıları okuduktan sonra ilgilenmeye başladım. Yani çok yeni.
Eşim ise 19 Ekim 1973 saat 13.00 doğumlu

Sizden rica etsem bizim ailenin durumunu özetleyebilir misiniz? Çok sevinirim ve buna gerçekten astrolojiyi okuduktan sonra ihityaç duyacağımı sanıyorum.
Cevabınızı heyecanla bekleyeceğim...
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2007 Saat 01:25
Orjinalini yazan: 1978koaka 1978koaka Yazdı:

Gamze Hanım merhabalar. Öncelikle siz ve diğer uzmanların sabrına hayran kaldım ben bu sitede.

Size birkaç soru sormak istiyorum. Bizim ailemiz mayıs ayı kutlamaları ve yıldönümleri ile dolu.

Ben 7 Mayıs 1978 doğumluyum. Doğum saatimi annem ve babam olmadığı için bilmiyorum.
Kızım 4 Mayıs 2007de cuma günü 11.05de doğdu.
Evliliğimiz 13 Mayıs 2006da gerçekleşti.
Kayınvalidem 6 Mayıs 1954 doğumlu.
Bir de anneler gününü sayarsak... 

Yani anlayacağınız biz mayıs ayı kutlamaları bol olan bir aileyiz. Astroloji ile ilgili yazıları okuduktan sonra ilgilenmeye başladım. Yani çok yeni.
Eşim ise 19 Ekim 1973 saat 13.00 doğumlu

Sizden rica etsem bizim ailenin durumunu özetleyebilir misiniz? Çok sevinirim ve buna gerçekten astrolojiyi okuduktan sonra ihityaç duyacağımı sanıyorum.
Cevabınızı heyecanla bekleyeceğim...

Merhabalar,
Anlaşınıza ve içtenliğinize çok teşekkürler. Ben de sizlerin sabrınıza teşekkür ediyorum. Hepiniz çok doğal ki bir an önce sorularınıza yanıt almak ihtiyacında heyecanla bekliyorsunuz. Ancak haritalar hakkında bilgi verebilmek için önce onları çıkarmak, üzerinde çalışmak gerekiyor. Günlük tempomuzda yapılması gerekenler, yetiştirilmesi gereken yazılar, kitaplar derken bir de aile sorumlulukları eklenince bazen yanıtlamakta gecikebiliyoruz. Herkes birbirine çok saygılı ve anlayışlı olduğu için herşey gayet iyi yürüyor diye düşünüyor ve iyi ki varsınız, iyi ki burdayım diyorum. Sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.

Gerçekten de sizin ailenizde Mayıs ayı yoğun bir ay. Hediye alışverişi, kutlamalar ile şenlik havasında geçiyor olmalı. Ben de 8 Mayıs doğumluyum.
Boğa burcu bir şeyleri dayanıklı hale getirmek, kalıcı ve sağlam yapılar kurmak üzere dünyaya gelmiş insanların burcu. Evliliğinizin de bu burçta gerçekleşmiş olması çok hoş bir rastlantı. Uzun ömürlü ve sağlam olmasını diliyorum. Boğalar huzuru severler. Sabırlı, dayanıklı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin ve keyfine düşkün insanlardır. Ayaklarını yere sağlam basarlar, pratiktirler. Şaşırtıcı yenilikler e önceden saptanamayan riskler onları korkutur. Hedeflerini gerçekleştirmek için uzun ve yorucu çalışmalardan kaçınmazlar. Uzun uzun düşünmeden hiç bir işe kalkışmazlar. Bu kadar düşününce de elinde olmayan nedenler dışında hiç bir şekilde yolundan dönmezler. Tüm burçlar içinde en fiziksel olanı Boğadır. İhtiyaçları 5 duyuya yöneliktir. Mutlaka dokunmak, hissetmek, koklamak isterler. Bir Boğa sahip olduğu kaynakları geliştirerek, bunları dünyada üretken bir şekilde kullanarak kendisini iyi hisseder. Gerçekte içsel güvenceden dğan huzuru aramasına karşın, kendi güvenlik duygularıyla baş edemezse dışsal maddi güvence konularına kayabilir. Rahatının ve alışkanlıklarının bozulmasını istemediğinden çok hoşnut olmadığı bir ortamda yaşamayı sürdürebilir. Güvenlik yapıları tehdit edildiğinde şiddetli öfke ve inatçılık göstermesi mümkündür. Biraz esnek olmak ve kendine yeterli olduğu düşüncesiyle sahip olduğu herşeyden ötürü şükran duymak durumundadır.

Eşinizin burcu Terazi. Bildiğiniz gibi, hem Boğa hem de Terazi burçları Venüs tarafından yönetilirler. Bu da aranızdaki anlaşmayı kolaylaştıran bir unsur olarak değerlendirebilir.
Sevgiler, selamlar.

Düzenleyen Gamze Özşahin - 31 Eki 2007 Saat 01:40
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2007 Saat 16:44
Ne kadar güzel yorumlamışsınız Gamze Hanım. Bu arada burçtaş olmaktan dolayı çok mutlu oldum ve şanslı hissettim kendimi. Size teşekkür ederiz. Boğa burçları çoğu burçla uyum içinde olabiliyor bu hep gördüğüm birşey. Ayrıca içimi çok ferahlattınız. İyi çalışmalar. Sorularımıza yanıt vermeniz geç olabilir ama önemli olan sabırdır ve sizin bizlere verdiğiniz değerdir. Tekrar çok teşekkür ederiz.
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2007 Saat 20:12
Orjinalini yazan: 1978koaka 1978koaka Yazdı:

Ne kadar güzel yorumlamışsınız Gamze Hanım. Bu arada burçtaş olmaktan dolayı çok mutlu oldum ve şanslı hissettim kendimi. Size teşekkür ederiz. Boğa burçları çoğu burçla uyum içinde olabiliyor bu hep gördüğüm birşey. Ayrıca içimi çok ferahlattınız. İyi çalışmalar. Sorularımıza yanıt vermeniz geç olabilir ama önemli olan sabırdır ve sizin bizlere verdiğiniz değerdir. Tekrar çok teşekkür ederiz.
Rica ediyorum. Çok sevgiler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.